Искаме да направим България единна, образована и просперираща, заяви кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева
„Никога не съм делила хората, защото за мен няма значение какви са нашите имена, религии, образование или етнос. Всички ние, гражданите на България, олицетворяваме единството на българската нация“, заяви на площад „Освобождение“ в Кърджали кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева.
"По Конституция президентът олицетворява единството на нацията. Аз никога не съм делила хората по етнос, вероизповедание, какви имена носят. Всички ние сме олицетворение на единството на нацията”, заяви в Кърджали Цецка Цачева. Стотици се събраха на площад „Освобождение”, за да приветстват кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
„Искаме да видим България образована и просперираща. Днес научихме, че компания „Тотал” е открила нефт в Черно море. Правителството на Бойко Борисов направи всичко възможно страната да постигне енергийна независимост, която е част от националната сигурност. В страната постоянно растат доходите и пенсиите, естествено не с темповете, които искаме, но това се случва. Ние искаме България да бъде стабилна и сигурна държава. От нас няма да чуете обидни думи за нашите опоненти, въпреки, че те не спират да ги използват срещу нас. Искам да попитам г-жа Корнелия Нинова и кандидатите, подкрепени от партията й, кога всъщност сте искрени?
Ако вие ни се доверите, ще дадете гласа си за стабилна и силна
държава, за институции, които се противопоставят с всички средства на корупционните практики. Желанието ни е да направим държавата си толкова подредена, за да се върнат децата ни от чужбина. Няма да допуснем разделение в държавата. Искаме да я направим единна, образована и просперираща”, категорична бе Цецка Цачева.
„Заедно ще победим. Вие сте смели демократи, а с ГЕРБ демокрацията дойде и в Кърджали. ГЕРБ е силна с Цвета Караянчева, която ви представлява в парламента по най-добрия начин. За 10 години успяхме да се наложим като истинска алтернатива на ДПС в региона. Никоя друга партия не изпълни своите ангажименти към вас. ГЕРБ не дели хората, ГЕРБ обединява, не разделя и Цвета Караянчева го доказа. Ние работим за българските граждани, за просперитета на България. Страната ни е силна, когато сме сплотени и когато имаме президент като Цецка Цачева. Нека на 6-и да покажем висока избирателна активност. Тази енергия, на този площад, нека всеки я предаде на още 17 души и да гласуваме с №17 и победим още на първи тур. Така ще заявим подкрепата си за правителството защото на България е нужно силно правителство. Цецка Цачева доказа, че може да консолидира хората. Тя е човекът, който може да постигне единение на нацията”, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„ГЕРБ постигна много за 10 години и затова този площад е пълен. Нека на 6-и ноември всички бъдем силни, ясни и категорични. Цецка Цачева е силното и аргументирано предложение на ГЕРБ. Дори и опозицията я чака да се върне в Народното събрание, но ние ще я направим президент!”, категорична бе народният представител Цвета Караянчева.
„Невероятно истински хора сте тук. Вие живеете в най-красивото кътче на земята. България е силна когато сме единни, а това можем да го постигнем с президент Цецка Цачева”, обяви кандидатът за вицепрецидент Пламен Манушев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/16 20:36

    Seninleyiz...Подкрепяме Цецка Цачева за просперираща България и законност в държавата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/16 20:36

    Seninleyiz...Подкрепяме Цецка Цачева за просперираща България и законност в държавата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/16 20:48

    Дост винаги с цеца.майката на народа!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/10/16 17:10

    Viv selata iskame povece kandidati ot gerb-za da imame izbor?kmetove ot gerb

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/10/16 05:24

    Толкова много хора подкрепящи ГЕРБ не бях виждала. Да кажем НЕ на БСП за винаги.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.