Илияна Йотова, която е подкрепена от БСП за вицепрезидент, ще има срещи с избиратели утре в Кърджали. В 11.00 часа вицето на ген. Румен Радев ще бъде посрещната в Кърджали от жени социалистки. По-късно тя ще разговаря в Момчилград и Крумовград с местни жители. В 19.30 часа Йотова ще присъства на вече станалата традиционна среща със спортисти и спортни деятели от Кърджали в комплекс край града.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали в петък. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кърджали и народен представител Цвета Караянчева и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, както и Красимир Хаджиев – областен административен секретар на партията.
Обиколката ще започне от Черноочене в 10.00 часа. Следват срещи с избиратели в Кирково и Шумнатица, Момчилград, Кьосево.
В 17:25 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кърджали. Срещата ще се състои в откритата приемна на ГЕРБ пред паметника на Васил Левски.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Кърджали - на площад „Освобождение“ (при лошо време – в театъра) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент.
Участници в концерта в Кърджали ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Реджеб26/10/16 16:29

    А митьо Пищова кога ще дойде

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/16 17:15

    Който кандидат президентска двойка идва да ми прави пастал на тютюна и го изкупи на 10лв цялото село ще гласуваме за тях има 1000гласа с роднините ми да заповяда

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/10/16 17:16

    Поканете и членовете на ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  4. прост и тъп26/10/16 19:16

    Има само БКП
    и доносници,
    Промяна няма
    Заглавие:
    Бойко Борисов: В Кърджали и Делиормана няма други партии освен Герб и ДПС/публикувано във вестник Родопи 24Х7, събота, септември 2016 г. и
    ЕДНО БЪЛГАРЧЕ ПИТА: Чичо Бойко, защо децата ги наказват за лъжа, а големите не? (туитър)
    МЕЖДУ ДРУГОТО НЕ МЕ БЪРКА КОЙ ЩЕ Е НА ВЛАСТ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/10/16 07:17

    Къде можем да прочетем бизнес програмите на кандидат президентите ако имат такива

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/10/16 17:32

    Идват и си отиват, редят се като глутница вълци. Няма никаква полза, борба за кокал. В същото време над два милиона под прага на бедност. А Кърджалийско с таково трудолюбиво население знаменосец по бедност и не зачитане на труда. Софийските фирми - банки, текстилни, куриерски и всякакви се подиграват с своите работници и служители, трупат милиони, нито държава, нито синдикати, никой не ги закача. В други сектори като - здравеопазване, образование, сигурност, там където са най крадливите и разглезените заплатите се увеличиха двойно за пет години. Изброените горе мафиоти изравниха всичко горе долу с минималните заплати, а ако солидарно ако бяха увеличили техните служители в региони сега не трябваше да получават под 1000,00 лева. КОЙ ще им потърси сметка - Цеца, Илиана, Орешарски, Жорж, Пиер или Баба Яга ? Недей те идва в Кърджалийско!! Само си плетете кошницата горе, файда няма.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.