Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2., кандидатът за вицепрезидент на управляващата партия е вицеадмирал Пламен Манушев от Варна. Очакваната новина съобщи премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.
"Наслушах се за "бащата на нацията. Крайно време е да имаме и "майка", която да се погрижи за този народ. Двойката, която излъчихме, още във вечерта на изборите ще трябва да обяви "Вече не съм от ГЕРБ". И да, те ще го кажат - всеки би го казал", поясни премиерът.
"Не бива да допускаме катаклизъм - тези избори са като вот на доверие и ние се борим да го спечелим. Разгледахме доста кандидати, включително и аз, но считаме че това ще е равно на дезертьорство", категоричен бе Борисов. Той допълни, че двойката на ГЕРБ ще спечели от раз и това "го знаят всички партии", съобщава 24bulgaria.com
Още по темата - тук
На снимките: Цецка Цачева в Кърджали
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/10/16 12:04

    гледам в реална време... няма такова нищо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/10/16 16:12

    Събрахме се,
    При толкоз слаби кандидатури, нищо чудно да спечели двойката Реджеб инж Илиев

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/10/16 16:13

    Събрахме се,
    При толкоз слаби кандидатури, нищо чудно да спечели двойката Реджеб инж Илиев

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/10/16 18:35

    Труден избор между Цецка и Митьо Пищова. Дилема!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/10/16 18:58

    2/10/16 12:04, ЯВНО СИ ГЛЕДАЛ ПО ВИВАКОМ. ТЕ СПРЯХА ИЗЛЪЧВАНЕТО. ТЪПАНАРИ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/10/16 19:35

    аз съм гербаджия ама няма да гласувам за тая кукувица

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/16 08:51

    Това стопи с 25% гласовете на ГЕРБ. Крайно време е да се махнат от политическата сцена. Дълъг стаж, ниски пенсии, мижави заплати в провинцията, винетки са асфалт, данъци за таксиметрови шофьори, пълна пародия на циганията в страната и какво ли. Това ни осигури управлението на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/16 14:05

    08:51
    а Бекапету . блажени са вярващите .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.