Учениците от 1 до 4 клас на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ се върнаха като победители от Етрополския Балкан. 25 кърджалийчета взеха участие в Петия национален туристически събор „Златна есен – Етрополе 2016“, който се проведе през изминалия уикенд. Ученици от 3-ти, 4-ти, 6-ти и 7-ми атакуваха всички дисциплини на форума- спортно-туристическа щафета, теглене на въже, построяване на палатка за време, стрелба с въздушна пушка, дартс. Както вече 24rodopi.com писа, към училището беше отправена персонална показа на участие, благодарение на умението на децата. „25-те ученици са единствените представители на област Кърджали в Петия национален туристически събор“, заяви преди състезанието преподавателят им по физическо възпитание Иван Тончев.
Най-малките възпитаници на школото се представиха повече от отлично и заеха 1-во и 2-ро място при щафетата в пресечена местност с маркиране на ориентировъчни точки с драстична преднина пред останалите съперници. Справиха се много добре и в състезанието на дартс, заемайки 3-то място, а в дърпане на въже се класираха втори. Така общият сбор точки им помогна да заемат комплексното първо място във възрастовата група 1-ви до 4-ти клас.
На снимката от ляво надясно: Маргарита Русева-ръководител, Мемо, Берке, Алара, Димитър, Ивайла, Йоан, Мари, Исмаил, Селин, Синем, Иван Тончев и Лиляна Янкова
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/16 18:08

    Голям си, Иване, само така, един ден децата ще са ти благодарни за страхотните спомени, свързани със спорта.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/16 21:50

    Най-накрая Янкова намери човек да покаже децата ни на национално ниво -браво г-н Стоилов-идол за децата!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/16 22:03

    Страхотно!Пздравления! Браво на Иван Тончев за успехите! Гордост за града си! Продължавай все така напред!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/16 23:06

    Като птицата Феникс ......от пепелта и на върха,благодарим на г-н Стоилов за селекцията и на г-жа Русева!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/16 12:23

    Браво на Тончев и децата. Вие сте гордост за гр.Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.