Кандидатът за президент ген. Румен Радев бе посрещнат в подножието на монумента на Орфей на входа на Кърджали.
Колона от автомобили с развети трибагреници, озвучена с музиката от култовия сериал „На всеки километър“, очакваше кандидата за държавен глава. Номинираният от Инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент бе приветстван от Милко Багдасаров и от десетки членове и симпатизанти на левицата. Те си направиха обща снимка на паметника на Орфей. Радев получи и подарък-фланелка с надпис „Горд българин”.
След това колоната от автомобили и развети знамена потегли към Кърджали, където генерал Радев ще се срещне със симпатизанти на левицата. Именно от града край Арда стартира и кампанията на кандидата за президент на БСП.
24rodopi.com
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/16 16:23

    Искам да гласувам за президент който или която заедно с нас идва на полето с тютюн в 04,00сутринта и цял ден ми бере тютюн

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/16 16:25

    А вееее, жа пръдне Орфейчо и ше ви издуха, къде сте застанали там

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/16 16:52

    Kade e Bojidar,ne go braqt eyy!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/16 17:07

    повръща ми се

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/10/16 17:49

    Да живеее свободна и демократична България....Генерале вие сте истински Генерал и крайно време е да се освободи народа от мутренското робство на корумпираните и некомпетентните Калинкииииииии,Генерале народа е с вас и успех

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/10/16 18:04

    Да на истинския и горд Генерал.долу картонения генерал

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/10/16 18:16

    Да си вземе Янка Маврева - главната счетоводителка, да събира багажа и дим да го няма. Провалиха сумати проекти. Не участваме в търгове за доставка на медикаменти , апаратура и ремонти защото главната иска много пари за това или готови жилища.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/10/16 18:54

    A, gord li e?! :-)
    Stot Evridikata ne e tam li?! :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/10/16 20:26

    Мразя комунистите но ще гласувам за генерала успех и нека се види края на мутрите

    ОтговорИзтриване
  10. отегчен6/10/16 11:54

    Всичко е много относително, докато не се види, не е ясно.
    До: 5/10/16 20:26
    ляво, дясно, център дясно,център ляво и т.н. всички са комунисти, членове на БКП,ДС, БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ...
    и първият и последният абзац - все са едни и същи. ако не те, след време децата им, внуците им..., а може би съм наивен-а, омръзна ни да четем платени тролове на всички партии. Спокоен и успешен ден на всички хора по света. а квото дойде, все ни е едно..

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/10/16 21:49

    Комунизма още 100 години няма да изчезне от България!!! Ако искате да се оправим трябва да се забранят партиите за 100 години!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.