Волейболните шампиони на България „Добруджа 07“ победиха „Арда“ в кърджалийската зала „Арпезос“ в мач от третия кръг на Суперлигата.
Тимът от Добрич спечели с 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).
Оспорван бе първият гейм, когато водачеството често се сменяше, но по-убедителни в края на тази част бяха гостите. Те диктуваха играта до края на мача и не позволиха на „небесносините“ да спечелят дори и гейм.
За „Арда“ това е трета поредна загуба от началото на сезона, тимът все още няма спечелен гейм.
В следващия кръг кърджалийци гостуват на „Тетевен Волей“.
24rodopi.com
Снимката е архивна и показва тренировка на "Арда" в зала "Арпезос"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/10/16 09:32

    Спешно да се търси разпределител ,за да се промени малко от малко облика на отбора,защото отпадаме.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/10/16 12:09

    С този разпределител Халачев иБагдасаров се подиграват на публиката.Да излезнат и да кажат,защо никой не ще и да чуе за Арда

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/10/16 12:20

    Смяна на треньора!Павел Митев начело на Арда!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/10/16 16:50

    Къде да търсят разпределител до полусезона нямат право и мъртвец да картотекират. евала на Халачев първият в историята на волейбола, който смята, че става без разпределител. Само да не ми обеснява, че не знаел тая вечна резерва какъв бездарник е.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/10/16 18:08

    Не нападайте момчето/Раев/,висок е ,бие много добър сервиз,добра блокада,но колко пъти му бе даден шанс за да се развие,а и мислите ли че,Халачев е треньор на който може да се разчита....едва ли....,некадърността му винаги досега е прикривана от индивидуалните качества на играчи-разбирачи,като Невен,Колев,Митев и други,но не може така до безкрай.Смяната му е наложителна,иначе отбора си заминава,а с него и феновете,които не искат да гледат такава бездушна игра...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/10/16 18:36

    Кучетата си лаааааааааят ли лаааааааааааааааят, а керванчето си вървииииииииииииии ли вървиииииииииииииииии. Лайте си прости псета да Ви управляват и да Ви се качват на главата прасета.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/10/16 18:54

    ne hulete trenera te tolkoz mogat

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/11/16 15:38

    най-добрите от Арда старците Кавалджиев и Колев останалите трагични

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.