www.24rodopi.com

Кязим Хайрула завърши в София, но се върна у дома и… в Ардино вече се предлага тайландски масаж

четвъртък, октомври 201коментара


Гюнер ШЮКРИ
В многопрофилната болница за активно лечение в Ардино бе открит масажен кабинет. Той се намира в първия етаж на лечебното заведение.
Младият специалист Кязим Хайрула заяви, че в кабинета му ще се прави лечебен класически, спортен и традиционния тайландски релаксиращ масаж. „Предлагам тези процедури с цел цялостно релаксиране, тонизиране на организма, както и стимулиране обмяната на веществата и възстановяване на мускулите”, обясни Кязим Хайрула. Според него масажът подобрява дейността на нервната система, постига се добър баланс на жизнената енергия и стимулиране на имунната система.
Кязим Хайрула е роден през 1992 година в Кърджали, но родителите му живеят в Млечино. Завършил е медицинския колеж „Йорданка Филаретова” в София.
„След като специализирах, реших да остана в родния си край, въпреки, че имах възможности да работя в различни СПА-центрове в страната и в чужбина. Искам да помогна на моите съграждани”, сподели младият специалист.
Управителят на болницата в Ардино д-р Гюнер Осман уточни, че новата услуга ще бъде полезна за пациентите и гражданите. Тя ще бъде достъпна и като цена, и като разстояние. Ще се спести време и пари, които нуждаещите трябва да заделят, за да ползват услугите в различни Спа центрове.
Записванията се приемат на телефон 0877 068166. Работи всеки делничен ден от 10 до 15 часа. Цени са: Масаж на глава - 25 минути – 15 лв.; Масаж на гръб -40 минути – 25 лв.; Масаж на кръста – 25 минути – 15 лв.; Масаж на горен и долен крайник – 25 минути – 15 лв.; Масаж на стъпалата – 25 минути – 15 лв.; Цялостен масаж – 40 лв.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

20/10/16 19:23

най-после нещо много хубаво за МБАЛ Ардино, имаме нужда от такава услуга, всички сме много болни и секати, непременно ще опитаме и този вед лечение

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи