Делегация на ДОСТ начело с председателя Лютви Местан и заместник-председателите Шабанали Ахмед, Хюсеин Хафъзов и Айдоан Али бе приета от президента на Република Турция г-н Реджеп Тайип Ердоган. Това се казва в съобщение на партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“.
На продължилата повече от час среща в двореца Бейлербей, разположен на брега на Босфора, бяха обсъдени редица въпроси от двустранните взаимоотношения между РБългария и РТурция, посочват от партията на Лютви Местан.
В последните 20 дни две делегации на ДОСТ проведоха редица срещи с представители на местните власти в Турция. Едната се водеше от зам.-председателя Хюсеин Хафъзов, другата - от кмета на Джебел и областен лидер на ДОСТ в Кърджали Бахри Юмер.
24rodopi.com
Очаквайте снимки от срещата
Каква е връзката между отказът на Местан в последната минута да се кандидатира за президент и срещата в двореца на Ердоган – четете по-късно само в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/16 22:32

    Пари ще имали?Това е важно разговори то е ясно двустрани отношения ала бала.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/16 23:37

    Alah sizinle razi olsun iyki geldiniz

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/16 09:07

    pirvata rabota da se likvidira kracite ot dps

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/10/16 10:32

    Сегашните ДЮШМАНИ на ДОСТ са тръгнали срещу собствения си народ и си мислят,чв ще им се размине както стана по време на възродителния процес.Днес както Ви грее слънце над главите внимавайте утре с градушката.Дават да вали обилно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/10/16 10:33

    И ве моля да ми пускате коментарите платени.......куклички

    ОтговорИзтриване
  6. Göt kısmetten çıkınca yarrak bağdattan gelir

    ОтговорИзтриване
  7. Хелал олсун сизе! ЕйвАллах

    ОтговорИзтриване
  8. BG KONSULT8/10/16 13:11

    Пари има и ще има за дост от.
    Örtülü ödenek.
    Madde 24- Örtülü ödenek; kapalı istihbarat ve kapalı savunma hizmetleri, Devletin millî güvenliği ve yüksek menfaatleri ile Devlet itibarının gerekleri, siyasi, sosyal ve kültürel amaçlar ve olağanüstü hizmetlerle ilgili Hükümet icapları için kullanılmak üzere Başbakanlık bütçesine konulan ödenektir. Kanunlarla verilen görevlerin gerektirdiği istihbarat hizmetlerini yürüten diğer kamu idarelerinin bütçelerine de örtülü ödenek konulabilir.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/10/16 16:14

    Нещо много често взеха да ги привикват на килимчето........

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/10/16 17:58

    Това е държавата на Боко ! Утре ще се пръкне и партия на сирийците, афганите и плешивите ! А Хайтов беше казал......!
    Браво Боко !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/10/16 10:16

    ДОСТ-АТЪЧНО нема шанс пред ДПС.Националните предатели на народа никой не гинобича..КОЙ КОЙ има изгода да се раздели турците в БГ....я си помислете малко

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/10/16 11:41

    Ahmed Dogan ima izgoda da se razdelyat Turtsite!Ideyata bese negova!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/10/16 19:31

    Къде са снимките?Снимки няма!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/10/16 14:05

    Истинските мюсюлмани при истинските.Ашколсун! Има един дето гледа от горе и вижда всичко. Анадънму???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.