www.24rodopi.com

Четирима пияни, един без книжка! Спипаха дама с 1,38 промила и осъден за алкохол с 0,63

сряда, ноември 90 коментара

Две незабавни производства са образувани в полицейските управления в Момчилград и Кърджали срещу водачи, шофирали след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 50-годишният Б.Д. се движил с „Опел” и бил проверен в района на село Седлари във вторник около 18 часа. Тестът за алкохол отчел 2,57 промила. Шофьорът е задържан в полицейското управление. 39-годишната Г.М. е била спряна на бул.”Беломорски” в областния център. 1,38 промила е резултатът от теста за алкохол. На двамата водачи са издадени талони за медицински изследвания и са взети кръвни проби за анализ. Работата по случаите продължават разследващи полицаи.
В РУ-Кърджали е започната проверка на шофьор, управлявал след употреба на алкохол. Тестът на Д.Й.(24) отчел 0,63 промила. При направена справка се установило, че водачът има влязла в сила присъда за управление на МПС след употреба на алкохол.
В РУ-Кърджали се извършва проверка на водач, управлявал автомобил, без да има това право, съобщиха от полицията. 43-годишният А.Л. не представил шофьорска книжка, а след извършена справка се установило, че вече е бил наказван по административен ред за това нарушение.
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи