www.24rodopi.com

Спипан на „Маказа” гурбетчия изповяда в съда: БГ табела за МПС? В Атина вървят по 17 евро изработката!

събота, ноември 191коментара

За 17 евро нашенец може да се сдобие с регистрация-менте за МПС. Изработките се правели по поръчка в магазин в… квартал „Кипсели” в Атина. Това разкри роден гурбетчия, който бе спипан с фалшива табела на автомобила си при опит да влезе в страната през „Маказа”.
К.Д. работил като товаро-разтоварач на стоки в гръцката столица. По време на един от почивните си дни решил да отиде до морето за риба. На връщане обаче установил, че му липсва предната регистрационна табела на автомобила. „Посетих магазин в Атина, където се изработват всякакви табели и направих поръчка. Струваше 17 евро. После сам си я монтирах”, разказал пред съда в Момчилград К.Д., разкриха за 24rodopi.com юристи.
При проверка на граничния пункт обаче, служител се усъмнил в истинността на предната табела-цифрите и европейското знаме, разположени върху нея не съответствали по размер и цвят на стандартните регистрационни табели. Последвалата експертиза от вещо лице потвърдила съмненията на граничния полицай.
Съдът в Момчилград освободи от наказателна отговорност гурбетчията. За тарикатлъка си той ще трябва да плати глоба в размер на 1000 лева.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
19/11/16 13:18

Auuuu, v Kardjali iskat po 40 evro za sastata usluga bez factura...:-)

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи