В Община Крумовград се проведе насроченият търг за продажба на терен от бившия казармен район с площ от около 28 дка ведно с петте от сградите, намиращи се в него.
Финализирането на тази процедура е резултат от внесено през юни тази година в местната администрация предложение от изпълнителния директор на „Теклас – България"АД Морис Данон.
Както 24rodopi.com първи писа, част от производството на водещото в региона предприятие ще бъде преместено в Крумовград.
„Теклас – България"АД  е работодател към момента на 171 души от община Крумовград, които ще бъдат част от работниците в новото предприятие.
След приключване на търга, кметът на община Крумовград Себихан Мехмед благодари на инвеститора в лицето на Георги Георгиев с  хляб и сол, каквато е традицията тук да се посрещат гостите с добри намерения и за успех, и с нашенска баклава – за здраве и берекет.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/11/16 14:29

    Раиф Мустафа вече няма ли да го пенсионирате??? Мръсник

    ОтговорИзтриване
  2. Аз искам да дишам11/11/16 15:25

    Всеки инвеститор е добре дошъл, но трябва да изпълнява всички екологични изисквания.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/11/16 16:49

    da vi virvi po voda vie zasslujavate plastate hubavi pari blagodarim Vi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/11/16 18:24

    tozi teklas ne razbrahte li che neste golqma rabota,v tozi beden region moje da se mislite za golqma rabota ,no vsashtnost na svetovno nivo tova e edna malka firma v sravnenie s nad 15000 nite holdingi i nad 100 000 dnite korporacii,edna firma tarseshta bedni regionoi,kardjali,krumovgrad,a idete v plovdiv,ili nali ste golqma rabota ,osnovno za germanskite koli pravite komponenti,a idete v germaniq ,kakto mnogo opluvanata yazaki ima v germaniq ,angliq ,italiq amerika i na mnogo mesta,teklas tarsi regioni kadeto e bez konkurenciq s golqma bezrabotica i golqma bednost,i obikalqt po sela i palanki za rabotnici,mnogo slabo rakovodstvo,do sega ne sa se otkazali zaradi golqmata bezrabotica v regiona ,akonyazaki bqha doshli v kardjali,shteshe da stane interesno,no te izbrasha drug region,za sajalenie

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/11/16 18:42

    А хора които не знаят турски могат ли да се записват?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/11/16 18:56

    dano stariq otdel choveshki resursi da ne nazanachava rabotnici, te spavat zavoda, absolutno neprofesionalno se dardjat i ne sa za tazi rabota...ima mn po-mojeshti eksperti v tazi nasoka v oblastta, trqbva da im se dade shans, a stariq otdel da se razpusne

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/11/16 19:41

    napalno sam saglasen s komentara za choveshkite resursi i s golemiq komentar kadeto prisastva i firma Yazaki,q si predstavete 4e Yazaki bqha tvardo reshili v kardjali da doidat,teklas zagivashe ,nad 3500 rabotni mesta shtqha d a razkriqt,naistina mnogo slabi kadri v choveshklite resursi,te naznachavat hora s koito drugi rabotqt,te ne trqbva da pravqt intervuta,ne stavat,a sashto i otgovornicite ,nachalnik smeni i drugi ,da ne smesvat rabotata s udovolstvieto,ne mislq che trqbva da poqsnqvam,grada e malak zavoda golqm,pove4e ot 60 procenta minaha ot tam ,taka che koi kaKVOto pravi sam na sebe si pravi,4etoh me v rodopi 24 i za seks skandali svarzani s firmata,taka 4e shtom iskate da ocelee zavoda ,trqbva seriozna rabota,koito zaslujava da e tam,koito ne ,na van,a ne da ima neprofesionalni otnosheniq,mnogo glupaci ima tam ,sadak,bulent ,mustafa,orhan,vse na rakovodni dlajnosti,shte prodatat i maika si sdamo i samo da zapazqt tova,te sa za izhvarlqne ,ima i mnogo marzelivi hora razbirase ,koito za ni6to ne stavat ,a te se lansirat,i rabotlivite i savestnite napuskat,tova e golemiq problem na teklas ne se ocenqvat savestnite i kadarni rabotnici,za tova lipsvat kadrite,v grada se komentira ot hora rabotili tam 4e sa iskali da zapo4nat vtori pat i gi otprashtali ,a imalo hora po 5 pati zapochvali,dvoen standart ,zashto ,li ,zavisimosti,az te urejdam pak ti.....,edinstveno prokurista georgiev moje da sloji v red neshtata,ako iska razbira se,v zaklu4enie ,sledq teklas ot mnogo vreme ,te za sega ne opravdavat afishiranite namereniq,da varnat horata ot chujbina ,mnogo e lesno da rabotish bez konkurenciq,no rano ili kasno shte doide konkurent i tio mnogo seriozen,pone se nadqvame vsichki

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/11/16 20:44

    А какви заплати дава теклас ,моля ви даите инфо,мисля да подам молба за работа там!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/11/16 11:37

    от 6 години съм на работа в тази фирма и виждам как се променя всеки ден на по добро. сега работим около 1800 човека какато чувам и повече ще станат.заплатите са добри а може и по добри.не тайна аз съм на автоклава и получавам 1100 лева.оделно 150 лева ако работуя цял месец без да прекъсвам.казаха че накрая на годината ще има премия още една заплата а догодина още две зап лати.храната е хубава чисто е до в къщи ме карат.не пишете глупости това е истината.да сме малко благодарни.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/11/16 11:52

    До 11/11/16 20:44

    Достатъчно че да не умреш от глад но нищо повече! Но началството е най големия проблем Шуро бадженащина с завършен 3/4 клас Българския език им е като да знаеш Китайски!Така че ако си учен но не познаваш хора от началството нямаш шанс!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/11/16 14:17

    Някой може ли да даде информация колко хора с български имена работят в Теклас.Дали има изобщо такива.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/11/16 15:19

    изгонване на целия отдел човешки ресурси,изгонване на началниците и директорите ,които имат любовници там от работниците ,и нешата ще се оправят

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/11/16 15:21

    И да не публикувате коментара ми-цялата област Кърджали знае какви хора работят в Теклас.Смешни сте.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/11/16 15:25

    do tozi na avtoklava ,razpravqt che ste ima li problemi sas vdiganeto na samoleta tam,vqrno li e,i nedei mnogo da vqrvash na lajlivoto rakovodstvo za bonus edna zaplata nakraq ,i dve za sledvashtata,tova sa manipulacii da ne napuskat horata,ti vzemash 1300 lv chisto sas bonusa za cql mesec ako ne otsastvash,150 lv,kade hse idehs ako ne dadat bonus zaplata ,ili taka nare4enata 13 zaplata,shte napusnesgh li,za 450-500 lv v drugite firmi,taka che vie ste varzani tam,ama nedei da mi gi hvalish 4e sa firma ot ranga na audi,bmw,mercedes,samsung ,apple i t.n.,tova e edna firma tarseshta niskokvalificirani rabotnici,tova e

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/11/16 23:44

    pitate se v teklas dali rabotyat hora s bilgarski imena-to v krumovgrad may nyama bezrabotni s bilgarski imena.te rabotyat v MVP,eto ,v granicnata politsiya,pojarnata ,bankite,gorsoto navremeto e bilo taka i sega e sistoto.Horata s turski imena sa po nivite ,v proizvodstvata i po cujbina za sijaleniye

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/11/16 00:01

    Хубавото е че Теклас го има,а какво направи българската държава за този изостанал район да ми кажете вие умниците,Знаете само да плямкате,каква инвестиция е направена досега, отговорете моля?Обаче ви работи пипитата ви като заявявате че е най изостанал район,А кой носи отговорност за това ,е че е най беден район,към коя държава се води този район да ми кажете вие, Нима мислите че всичко това е не е продукт на деление,може би българският език ни е слабо,но имаме си мозъци да различаваме различията по регионите,

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/11/16 16:45

    И аз съм съгласен с коментарите за човешките ресурси, а и не само аз много мои познати съгласни. Уж търсят хора, с много добро владеене на английски или немски език и със солидна кариера в администрацията, поне аз знам за 3 такива случая, които не ги назначиха. А за работници да не говорим колко издържливи кандидати не са ги одобрили. Не подбират даже правилни въпроси на интервютата и не могат да разберат кой ще им върши работа. Аз като с голяма кариера в човешките ресурси го видях това там, когато бях на интервю. Може би трябва да си с връзки за да те одобрят. Иначе коментарът ми е независим и пълен с реалности.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.