Отборът на община Ардино с капитан Метин Мустафов - Матьо победи с 4:2 в трудна приятелска среща аматьорския тим на „Докторите” от Кърджали с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски”. Срещата се игра на градския стадион „Юнак” при голям зрителски интерес.
Головете за общинарите реализираха Нурай Карабекиров (2 гола), Метин Мустафов – Матьо и Шенер Мустантиков. Точни за медиците бяха Метин Махмуд и Сезгин Юсеин.
На терена цареше приятелска атмосфера, а двата отбора показаха техничен и динамичен футбол. За домакините играха кметът на общината Ресми Мурад, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, началникът на отдел „ГРАО” Мехмед Алиев, началникът на отдел „Образование, спорт и култура Бахар Реджебов.
За състава на „Докторите” ритаха кардиологът д-р Павел Хаджиев, травматологът д-р Ахмед Юсеин, а вратата пазеше очният специалист д-р Ерай Дурмуш. 
Народният представител Ердинч Хайрула игра по едно полувреме и за двата тима.
След срещата наставникът на медиците хирургът д-р Мюмюн Мехмед сподели, че въпреки загубата на тима е доволен от представянето на възпитаниците си. „Пропуснахме много чисти положения за гол. Домакините ни изненадаха с пет метрови врати, на каквито опитният ни страж не бе тренирал. Поздравявам домакините за спортменската игра и за добрата организация”, заяви д-р Мехмед.
Капитанът на общинския отбор  Метин Мустафов – Матьо коментира, че се е получил здрав, качествен и интересен двубой. „По добрата физическа подготовка и технически умения на нашия тим донесоха заслужена победа. Поздравявам „Докторите” за всеотдайната им игра, и им пожелавам упорити тренировки и бъдещи успехи”, допълни той.
Народният представител Ердинч Хайрула отбеляза, че футболът сплотява  и обединява хората.
Акушер-гинекологът д-р Недим Исмаилов, който е родом от Ардино, беше на трибуните, за да подкрепи колегите си. Той заяви, че е очаквал по-добро представяне на отбора. „Играчите не можаха да разгърнат потенциала си. Повечето им срещи са на изкуствен терен и по-малки врати, което донякъде обяснява представянето им. Усети се
сериозно липсата на треньора по кондиционна подготовка анестезиолога д-р Халим Смаил. След тази загуба, считам, че старши треньорът д-р Мюмюн Мехмед е редно да подаде оставка”, уточни д-р Недим Исмаилов.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.