В Родопите живеят едни от най-уникалните хора в Европа. Чудни във всичко и с неограничени възможности да го доказват ден след ден. Безработен нашенец освободи душата си с риск да вкара тялото си зад решетки с единствената мисъл да се види със завърналия се от гурбет в Холандия свой брат. В чест на пристигането А.С. изпил бутилка гроздова ракия, разкриха за 24rodopi.com запознати с повода за почерпката. Рекордът и доказателството за „железен” черен дроб, младият мъж сътворил в чернооченското село Бакалите. След като задоволил достатъчно напоително душата си, на следващия ден родопчанинът решил да отмие махмурлука с бира. За целта погълнат четири литра бира. След това А.С. се отправил към Кърджали за посрещането на брат си. Мъжът подкарал мотопед от селото към областния град. В района на пазара в Кърджали обаче бил забелязан, че кара без каска от полицейски служител. Униформеният поискал документи от посрещача, който… никога не е притежавал шофьорска книжка. Докато се обяснявал, алкохолните пари от устата на моториста накарали полицая да повика на място свои колеги за проверка. А.С. признал за подвига с ракията от предишната вечер, заковавайки дрегера на 2,67 промила. Кръвната проба посмекчила постъпката до 2,43 на хиляда. И те обаче били достатъчни мъжът да отнесе 8-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок. Постъпката му бе възнаградена и с глоба в размер на 200 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.