Приятелката му се върна от Англия и… късметът споходи 27-годишен заварчик от Крумовград
27-годишният мъж, който спечели 500 000 лева от Националната лотария, е бил гурбетчия в Дания, научи 24rodopi от близки на най-щастливия жител на Източните Родопи в последните дни.
Тургай Налбант е родом от крумовградското село Горна кула. В скандинавската държава младият мъж работил като заварчик. Печелившият билет от „Златните пирамиди 3” той изтеглил заедно с приятелката си, която се прибрала от Англия . „Тази печалба е голям старт за мен. Пожелавам на всеки, който играе, да спечели такава сума”, заяви Тургай.
Младият родопчанин не смята повече да заминава в чужбина. С парите ще си купи жилище, най-вероятно в Пловдив, и автомобил, който не държал да е чисто нов. Иска да започне и бизнес. Баща му е запален ловджия. Като жест към него, Тургай възнамерява да му купи високопроходим автомобил, разкриха близки на късметлията.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/16 22:47

    Браво и честито, младежо! Харчи си парите разумно, създай си бизнес, който да те храни и да оставиш в наследство на поколенията си!

    ОтговорИзтриване
  2. Dost Mestanli15/11/16 22:52

    Bravoo sas zdrave da har4iş 4estito.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/11/16 10:21

    Честито и да ги направиш 3 по 500 000 успех.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/11/16 11:17

    Или дюнерджийница или баничарница ,друго не правят абитата.Че и един до друг ги отварят .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/11/16 12:41

    Sicko ubavo ama zasto viv Plovdiv ste kupuvas ba arkadas? Viv Krumovgrad ste ima investici i mnogo ora ste vristat tuka sis tova zlato.Otvori biznes tuka viv Kosukavak.Ste virvi dobre zivota tuka. Ama ti sam ste resis kide da kupuvas. Sis zdrave da arcis parite!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/11/16 18:25

    ееееееййй чоджумм :) :) :) бизнес щял да прави той :) 20процента данъци ги сметни първо колко правят от тая сума, после щял да купува жилище от пловдив което ще е към 150 бона и кола за други поне 20 бона (защото трябва да се изфука пред хората та да му кажат ''бреееййй к'ва кола си купи и к'во жилище от филибето'' и после 'бизнес' със здраве да си харчиш парите ама трябва да мислиш мАлко по-трезво.
    Успех ти желая дано успееш да сториш това което си наумил!
    Честито!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/11/16 08:36

    купи 2 апартамента и ги дай под наем бизнес да се върти не е за всеки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.