Беглец от затвора се придвижвал в Гърция с автомобил с българска регистрация и с фалшиви български документи за самоличност, разкриха пред 24rodopi.com колеги от Комотини.
При спецакция в гръцкия град Александруполи бе арестуван 44-годишен грузинец-беглец от затвора, съобщава „О хронос“. През май 2015 година мъжът е бил пуснат в домашен отпуск от затвора, където излежавал присъда за трафик на нелегални мигранти и повече не се върнал. На източния вход на Александруполи полицейски патрул се опитал да спре грузинец, който карал автомобил с българска регистрация. Беглецът не се подчинил на стоп палката и отпрашил из града. След дълго преследване полицейските спецчасти успели да блокират пътя му, той се опитал да избяга пеш, изоставяйки автомобила, но в крайна сметка все пак бил арестуван. Оказало се, че той съпровожда бус, в който имало 11 нелегални мигранти.
Грузинецът извадил и показал на полицаите фалшива лична карта и българска книжка-менте. У него била намерена и фалшива полска лична карта. Вследствие на полицейската проверка се установило, че арестуваният мъж е с издадена заповед за задържане поради бягството му от затвора. 8 от задържаните мигранти са заявили, че са от Пакистан, а 3-ма от Бангладеш.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.