www.24rodopi.com

До края на декември: Общината чака предложения за бюджета на Кърджали

понеделник, ноември 280 коментара

До края на месец декември ще се набират предложения по проектобюджета на община Кърджали за следващата година. Срокът бе удължен с решение на кмета Хасан Азис, посочиха от Общинската администрация.
„С оглед на неприетия Закон за държавния бюджет за 2017 г. и промени в Закона за публичните финанси, обявеното за 30.11.2016 г. публично обсъждане в Бизнесинкубатора, се отлага за месец януари 2017 г. Конкретната дата и документацията към проекта за общински бюджет ще бъдат обявени допълнително в рамките на изискванията на Закона за публичните финанси", уточниха от Общината.
От екипа на Хасан Азис призоваха всички жители на общината, представители на институции, на бизнеса, неправителствени организации и синдикати да използват активно възможността да дадат своите предложения и препоръки относно мерки и дейности, които да залегнат в основния финансов документ на общината за идната година. Целта е подготвеният проект за бюджет да отговаря в максимална степен на очакванията на жителите на общината.

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи