„Отместихме падналия клон от колата на учителката ни по биология, но сме притеснени и за другите дървета в района на църквата и училището. Трябва да се направи обход и да се прецени кое крие опасности и трябва да бъде премахнато“, заявиха пред 24rodopi.com ученици от СУ „Отец Паисий“.
Екип на 24rodopi.com пристигна на местопроизшествието след тревожното позвъняване на Георги Барутчиев. Съпругата му Силвия Барутчиета е спряла колата аварийно на улицата зад църквата „Свети Георги Победоносец“. Около 15.00 часа върху предния капак на колата паднал тежък клон. Ученици се притекли на помощ и го отместили. Последвало позвъняване до Спешния телефон 112. Семейството се надявало бързо да пристигнат екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и полицията. Понеже нямало пътно произшествието, се наложило дълго чакане. Срещата на Барутчиеви с органите на реда се състоя към 17.30 часа.
Новият автомобил е със щети, които семейството се надява да бъдат покрити от Общината.
Силвия Барутчиева настоява общински служители да направят внимателен оглед в района за изгнили клони и дървета.
24rodopi.com
Видеото е качено в 20.00 часа на 10 ноември:
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/11/16 22:20

    "Новият автомобил"
    Нов нов, колко да е нов...
    Поне на 15 годинки :)
    Както и да е. Слава богу, че този клон не е паднал върху някой човек.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/11/16 22:23

    Не е спряла аварийно, а просто си паркира там докато е на работа.Друг е въпросът дали е паркирала правилно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/11/16 22:33

    Кой не знай това семейство,кой не е слушал за тях?И днес щом буря захваща,душа да ѝ еяка на общината

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/11/16 22:39

    Няма такъв егоизъм. Да недоволстваш, че полицаите са се забавили когато има толкова бедстващи, чакащи помощ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/16 23:40

    Браво на Павлина Георгиева и сие за прекрасните сентенции.
    "За злобния светът е зъл и злобен.И вижда той във всеки свой подобен"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/11/16 23:41

    Не се спряха тези

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/11/16 09:37

    Спокойно Жоре идват новогодишните празници с 2-3 банкета и ще ги изкараш парите за щетата Не си губи времето с институциите никой няма да ти обърне внимание и един лев няма да вземеш

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/11/16 15:40

    Госпожата си спира там всеки ден! Тази кола всеки ден е там, от сутринта. Така, че не е спряла аварийно.Иначе , добре че клонът не е паднал върху някое дете, минаващо от там.Общинското почистване е много зле. Вървят пет циганки една до друга и си лафят, и отвреме на време размятат метлата, без да събират боклука.Хайде пак гласувайте за същите......!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/11/16 00:51

    От следващия ден госпожата е с нов автомобил.Да благодари на съпруга си.Започнахме да си мислим, че е умишлено спирането под дървото ))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.