www.24rodopi.com

ЦИК отсече: Кметовете ще трябва да премахнат плакатите на ДПС!

петък, ноември 43коментара

Кметовете в област Кърджали ще трябва да премахнат предизборните плакати на ДПС, върху които са цветовете на националния трибагреник. Това реши Централната избирателна комисия, която отхвърли жалбата на Движението за права и свободи срещу решението на РИК.
Припомняме, че Районната избирателна комисия бе сезирана от народния представител Цвета Караянчева, според която на плакатите са изобразени националния фалг на България и знамето на Европейския съюз, в нарушения на правилата за агитация, заложени в Изборния кодекс. Решението на комисията бе взето на 30 октомври. От ДПС пък използваха тридневния законов срок, за да обжалват решението пред ЦИК.
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
4/11/16 13:54

Nema nujda. Neka da si stoiat. Slojili sa im daje hartieni nosni karpichki. Da si barshat salzite i sopolite ot penedelnik. :-)

Анонимен
4/11/16 15:56

Показно на бабаитлък ,показно на турски султанизъм и дерибейство ,показно за незачитане на законите в страната . Показно за недосегаемост и ненаказуемост.-Показно за безсилието на държавата Бойко Борисови др.измекяри на Едоган.Нема такава държава Булгаристан на ГЕРБ

Анонимен
4/11/16 21:19

Няма ли прокуратура, съд, закони в тая дражава?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи