Храстите край автогарата в Кърджали са се превърнали в обществена тоалетна.
„Шофьори най-редовно се облекчават срещу закусвалня без да им пука за минувачите и посетителите на заведението. В самата автогара има тоалетна, но нали там трябва да платят стотинки”, ни писа читател на 24rodopi.com.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/16 15:53

    To pik edna toaletna...chovek shte umori ot mizeria oste predi da vleze...shtom vzimat pari bi trabwalo da poddirjat chisto samo v nasta dirjava sa taka toaletnite (eh ne che povecheto hora imat navici da ostawqt chisto sled polzvane )

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/11/16 16:09

    Stiga ste pisali gluposti
    Vseki mij pone veDnaj e pikal taka zad hrasti

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/11/16 16:21

    Изсечете ги храстите, да видим къде ще пикаят.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/11/16 18:32

    Да не би тоалетните да са в ниво за тези пари дето искат.Всичко е в окаяно състояние,само стотинките прибират.Тоалетната е за затваряне докато не я стегнат да отговаря на нормативите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/11/16 18:33

    Така е в България всичко иска никой не иска да плаща тоалетните в Автогарите Жп Гари Метрото и в Аеропортите в Европейските държави се изчистват от специални чистачи и обсл.персонал на мероприятиите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/11/16 20:33

    И без пари да са тоалетните пак ще пикая в храстите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/11/16 23:52

    това сега новина ли е? като че ли за първи път го чувате и виждате.. това нещо винаги е било така, няма значение дали до автогарата или в парк за влюбените, или.... много ли търсихте тази новина?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/11/16 05:17

    Az go poznavam tozi..biracia...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/11/16 05:39

    Az go poznavam tozi..biracia...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/11/16 08:05

    V normalnite darjavi obshtestvenite toaletni sa bezplatni, chisti i prostorni.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/11/16 08:34

    Да им се не види и политиката на тоалетни. В всеки град трябва да има обществена безплатна тоалетна. Толкова ли общините не могат да назначат на минимална заплата по един човек да се грижи за чистотата. Толкова народна пара се отклонява и краде навсякъде, а не могат да задоволят гражданите си с една тоалетна! Ами няма пари човека. Тръгнал от село КОЙ с 5-10,00 лева в джоба, КОЙ пеша да види големия град от близо и гладен се връща. Да Ви се не види политиката на тоалетна!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/11/16 19:24

    Вместо да ида в тоалетната на автогарата предпочитам храсталаците.Другите първо да въведат тоалетната в европейски стил и след това да имат претенции.В Израел по малка нужда се обръщаш в страни и никой не ти обръща внимание,но нали сме в европата ,търсиме под вола теле.Нека първо този който държи тоалетната я приведе в европейските стандарти и след това неговите хора да снимат този или онзи.Аз лично пикая м/у храсталаците щото е по чисто от тоалетната на автогарата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.