www.24rodopi.com

„Докторите” с „генерална“ тренировка, заредени да „отупат“ общинарите

събота, ноември 190 коментара

Отборът на „Докторите” с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло" в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” АД в Кърджали проведе в петък вечерта поредната си тренировка на изкуствения терен на СУ „П.Р.Славейков” в Кърджали. Медиците продължават да се готвят за приятелската среща с тима на община Ардино. Двубоят е в събота (26 ноември) на градския стадион в града под Белите брези. Очаква се на терена да се появят областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на община Ардино Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.
„Мотивирани сме и ще излезем за победа срещу чиновниците от Ардино”. Това заявиха наставникът на „Докторите” хирургът д-р Мюмюн Мехмед, футболен ветеран от Момчилград и треньорът по кондиционна подготовка – анестезиологът от кърджалийската болница Халим Исмаил. Те отбелязаха, че за тях ще бъде чест и удоволствие да играят срещу отбора на община Ардино. „След тежката и напрегната работна седмица всеки уикенд се събираме, за да се разтоварим. Човек може да бъде добър и в медицината и в спорта”, сподели д-р Мюмюн Мехмед.
Вратар на тима на „Докторите” е очният специалист д-р Ерай Дурмуш. Припомняме, че през месец октомври на Областния благотворителен турнир по футбол, организиран от Сдружение „Регионален Младежки Парламент”/РМП/ и община Кърджали д-р Дурмуш получи приза за най-добър вратар.
В тима на „Докторите” играят още травматологът от кърджалийската болница Ахмед Юсеин, бизнесменът Кадир Аптикадир – Конти, представителят за областта на хасковската фирма „Тимс” Ерай Али. Освен тях в отбора са още кметовете на ардинските села Башево и Чубрика – Мюрен Сали и Фердун Али. Очаква се в събота те да играят срещу своите началници.
Гюнер Шюкри
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи