www.24rodopi.com

Футболният отбор на СУ „Отец Паисий“ спечели Общинското първенство

петък, ноември 252коментара

След поредица от успешно изиграни срещи на футболния терен, паисиевци, могат да се похвалят, че са общински първенци във възрастова група 5-7 клас.
Футболният отбор на училище „Отец Паисий“ постигна победа над своите съперници от СУ „П.Р.Славейков“ с резултат 4:2.
Успехът е значим, тъй като голяма част от състава е от ученици в 5 и по-рядко в 6 клас, като възраст те са по-малки от отборите, с които играха, отбелязаха ръководителите на победителите.
С играта и качествата, показани от момчетата, малките спортисти се надяват да продължат с доброто си представяне и да достигнат успеха на батковците от набор 1999 – 2000 г., които сега са в 11 клас, класирали се на II-ро място на Републиканските финали през 2012 г.,също в тази възрастова група.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
25/11/16 22:36

Аз съм носил жълтия екип на вратарчето в ляво. Тогава Паисий играехме с бели тениски и сини гащета. Това е било преди 17 години...

Анонимен
26/11/16 13:27

Тези ученически игри нямали най накрая да се играят на нормален стадион ( игрище),докога ще ги мъчите на това място наричащо се не знам защо Стадион "ГОРУБСО".Надявам се март месец Областното ученическо първенство по футбол да не се състои тук, в областа има супер стадиони, а ги мъчим на това място!?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи