www.24rodopi.com

Вижте защо Славчо Пеев, Латинка Петрова и Ивайло Калоянчев идват в Кърджали

неделя, ноември 270 коментара

Не случайно след Бай Ганьо, Големанов е най-популярният български драматургичен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Ивайло Калоянчев успешно върви по стъпките на баща си. След като блестящо се превъплъти в Бай Ганьо и покори родна, европейска и американска сцена, сега се впуска в ново предизвикателство в ролята на Големанов. Компания му правят и царете на комедията Светослав Пеев  и Веселин Цанев, както и младата звезда Ивайло Захариев, заедно с още десетина актьори. Латинка Петрова играе баба Гицка, една роля, с която ще ви очарова...
Големанов мечтае: "Хубаво е да си министър, дявол да го вземе! Власт... чест... слава! Министър Големанов! Най-високото стъпало, на върха, по-нагоре - небе!"
Той е олицетворение на вманиачения кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже.
Стефан Цанев блестящо е адаптирал комедията на Ст. Л. Костов, като придава прочит, който е по-различен от останалите, но също толкова актуален, както в наши дни...
Общинският драматичен театър „Невена Коканова“ – Дупница, ще представи на кърджалийска сцена комедията “Големанов” от Ст. Л. Костов. Сценичният вариант е на Стефан Цанев, а постановката е дело на Светослав Пеев.
На сцената на кърджалийския театър на 7 декември ще играят известните актьори Ивайло Калоянчев, Латинка Петрова, Славчо Пеев, Люба Пашова и др.

24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи