Първо да поздравим победителите. Благодарим на всички, които ни подкрепиха. Да поздравим ДПС, които положиха всички усилия да подкрепят Румен Радев. Да поздравим и ДСБ, които успяха да разбият център-дясно. Това каза премиерът Бойко Борисов на пресконференция след като станаха ясни резултатите от балотажа за президент на Република България. Така както казах преди при новата ситуация в парламента от резултатите става ясно, че управляващата коалиция няма мнозинство. Освен това не могат да се направят реформи. При това положение няма как РБ и ГЕРБ да останат в парламента.
Затова в първия работен ден на парламента ще депозираме оставката на този кабинет, каза премиерът. Вече има твърдо заявено ново мнозинство – БСП, ДПС, ДСБ и др. така че могат спокойно при връщането на мандата да си направят мнозинство и да управляват, каза Борисов. Той добави, че винаги са се съобразявали с волята на народа. "Ясно стана, че над 3 млн. и половина желаят промяна. Свикването на Велико народно събрание е задължение. Политическата класа не е добре, това стана ясно. За трите въпроса от референдума ще гласуваме да влязат в сила и да станат закон. Ние винаги сме били да се намали бройката на депутатите", каза още премиерът.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/11/16 21:42

    Ураааааааааааааааааа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/11/16 22:00

    Това е плод на политическа отговорност пред българския народ, който не ги желае. Но нещата не трябва да се оставят така. Крайно време е в тази държава да се потърси и съдебна отговорност от хайдутите и грабителите на този народ през всичките години на прехода-монтирани и излюпени милионери, архитекти на поръчки сухи и мокри, на изобретатели на вериги и системи на изнудване и събирачи на рушвети от долу на горе и всякакви други. Само с нови избори и смяна на дрехата с американска, руска, турска или комбинация от тюрлю гювеч нещата няма да се оправят. Нужно е действие за счупване гръбнака на олигархията, на мафията, на корупцията, нужно е внимание и грижи за обикновения български народ. Не може и не трябва да сме най бедни европейци с позорни 150,00 лева пенсии и над два милиона с заплати колкото четири Брюкселски надници. Спрете кражбите, спрете политиката на забогатяване на бизнеса и обединяване на народа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/11/16 22:11

    Generala se uplashi ot drug General..i si otiva.
    Gerb moze da se digne na kraka samo ako boko se mahne ot Gerb.
    Nazdrave na trezvo misleshtite.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/11/16 22:12

    Купувайте си рубли, от нова година ще търгуваме с рубли. Ураааа ще станем милионери в рубли.ХА ХА ХАааа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/11/16 22:21

    да живее комунизма пак спечелиха изборите,мъка ми е за народа още ще бъде сиромах и далеч децата си и внуци...............

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/11/16 22:21

    Ето това различава Боико от другите измислени политици,думата,тои си държи на думата за разлика от всички други крадливи политици и това народа ще го оцени на следващите парламентарни избори и отново ще бъде ГЕРБ 1 сила

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/11/16 22:55

    какво? да се разплачем ли?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/11/16 23:02

    trudno umrial nese vrista tova da go znaes

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/11/16 23:03

    Spasenieto e v terminal 1,shtom politici ot edna partiya nare4ena DPS karat horata da glasuvat za komunistite deto napraviha tozi zlovesht vazroditelen procces,BG e pred razpad

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/11/16 23:20

    Momcheto pak si otiva i da se varne garancia pak ste si hodi.
    -ste vzeme rekordite na Guinness!

    ОтговорИзтриване
  11. Жак Лило13/11/16 23:28

    Камък ми падна от сърцето. Амин!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/11/16 23:33

    Урааааа картонения генерал на корумпираните КАЛИНКИИИИИИ се уплаши от истинския, достойния Български генерал.......да живееее новия генерал РАДЕВ......Успех генерале и пълен напред,народа сме с вас

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/11/16 23:34

    Ако ЕС каже, че от нова година еврото минава на плавен курс кои гащи ще си наденат рубладжиите?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/11/16 23:37

    Крайно време беше някой истински политик с топки като РАДЕВ да спре геноцида на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИ от славния асвалтов отбор на пожарникаря и фузкултурника......НЕ на вечния глад и мизерия на некомпетентното управление на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/11/16 23:40

    Българския народ иска промяна и промяната вече е факт с правилния избор на генерал РАДЕВ....Страхът най накрая победи от диктатурата на корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИИИ на герб ЕООД Комерс

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/11/16 23:50

    Българите са малък, но за сметка на това много прост народ. Някои от горните коментари го доказват на 100 процента. Какво общо има тук рублите и руснаците бе, тъпаци? Генерал Радев е учил в САЩ, а не в Русия. Второ, мисля, че точно Ердоган е един от най-големите приятели на Путин, а не нашият генерал. Така че, нямам идея каква ви е логиката да търсите под вола теле и да пишете простотии. Това, че ДПС подкрепи човекът, който беше най-подходящ за президент, не го прави нито комунист, нито проруски настроен. Четвърто пък е, че президентът на България има най-вече представителни функции, а не изпълнителни. Защо бъркате гроздето и манджата бе, льохмани тъпи? Радев беше избран именно защото нямаше да се подчинява и козирува на Борисов. Не ви ли се струва, че той вече преяде с власт? Стабилна ли беше държавата при него? Животът ви беше ли по-хубав? Защо никой не са запита къде са 20 милиарда лева, взети заем през последните две години? Скочихте на Орешарски за един милиард, за който се знаеше отлично, че по-голямата част от него отива за покриване на стар заем, но кучетата на ГЕРБ не спряха да протестират срещу 50 лева надница в столицата. Сега бе, умници, не кажете сега къде и кой похарчи цели 20 милиарда заем, който ще плащаме всички ние? Защо никой не се запита как се роди и закри КТБ? Повярвахте ли на Борисов, че Орешарски фалира банката? Не знаете ли кой стоеше зад тази банка и кое правителство я пълнеше с пари, нашите пари? Хайде, намерете отговорите на тези въпроси и пак ревете за Борисов, който мисли за народа и го дава по 40 лева на родителите ви пенсионери за Коледа. Същият който не дава пари за децата на тази страна. Той, който не удържа на нито една своя дадена дума! И плачете за един нарцис, който и тази вечер се държа като обиден хлапак?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/11/16 07:52

    Да, Бойко си държи на думата, ама от втория път, и тъй като нямаше накъде да мърда, след глупавото си изхвърляне.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/11/16 08:15

    kradliviq besheee BOYKOOOOOOOO, mnogo hubavo stana. Supeeerrrrrrrrr da se mahne i poveche da ne stane nishtooo

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/11/16 08:32

    ХАЙДЕ ПОМАЦИ , КЪДЕ ОТИВА ПАК ВАШИЯ ГЕРБ ? ВРЕМЕ Е ПАК ДА СМЕНЯТЕ ПАРТИИ :D ДА СЕ НАДУПИТЕ НА ДРУГИТЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/11/16 08:46

    Тази госпожа министърка,на последния ред зад Борисов,снощи на пресконференцията,през цялото време се хилеше..........!!!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/11/16 09:14

    ДОСТ с лъжи и измами накарахте братята в Турция да гласуват за ГЕРБ а накрая на презконференцията даже Борисов каза няма да благодаря на ДОСТ не сме им искали гласа така,че даже отказа да им каже едно БЛАГОДАРЯ.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/11/16 09:57

    Тази министърка зад Борисов, Ангелкова сега пак ще търси партийка да остане на сладка службичка! Е заради такива като нея ГЕРБ загуби президентските избори.

    ОтговорИзтриване
  23. Индира Ганди14/11/16 10:53

    Ние друг държава, те друг държава!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/11/16 12:45

    Като не ми давате "играчката", аз пък няма да играяяяяяяяяяяяяяяя!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен14/11/16 18:08

    23.34
    Че какво и е лошото на рублата?Даже Ердоган я търси.Що ли?Ние досега като прегръщахме еврото и долара-прокопсахме.Дано дойде рублата,дано.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.