Тийнейджърът, който се напи и открадна кола за над 70 бона, призна вината си и подписа споразумение с прокуратурата. Това го спаси от ефективна присъда.
18-годишният О.Х. подкарал колата в 23,50 часа в неделния 19 юни, за което вече 24rodopi.com писа. След подадения сигнал автомобилът бил открит на ул."Стадионска", а извършителят на деянието задържан. Тестът за алкохол отчел 1,44 промила. Мъжът отказал кръвна проба за анализ.
"Това е джипът на Майкъла", поясниха тогава от автомивката.
Безработният О.Х.Х., с начално образование, е признат за виновен в това, че на 19.06.2016г. в Кърджали противозаконно отнел чуждо моторно превозно средство -товарен автомобил марка „Инфинити КХ 70“ с регистрационен № СА 8031 ХК на стойност 72 461 лева, собственост на „Сожелиз-България“ ЕООД от владението на Б.Д.М. без негово съгласие с намерение да го ползва, като е последвала повреда на превозното средство-надрасквания по предната броня, надраскване по задния десен калник, остъргване на задната броня, побитости и нарушено покритие на боя по предната лява и предна и задна десни джанти, с обща стойност на причинените щети в размер на 183.36 лева, и деянието е извършено в пияно състояние-с концентрация на алкохол в кръвта 1.44 на хиляда, установено по надлежен ред.
Съдът му налага наказание „лишаване от свобода” за срок от 1 година, като отлага изпълнението на така наложеното наказание за срок от 3 години.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/16 10:02

    ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ ..... ЗА ДА ВЗЕМЕ 20ПР .ДДС ОТ ДЪРЖАВАТА САМО В БГ СТАВАТ ТИЯ КРАЖБИ .. НАИСТИНА ПРЕЛИЧА НА ТОВАРНА КОЛА.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/16 13:04

    Инфинити е луксозна марка на Нисан ако не се лъжа. Какви товарни автомобили, какви 5 лева. Съдията е трябвало да обрули и собственика на "товарния" автомобил да върне 20 процента ДДС, които си е удържал.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/16 16:56

    The Infiniti QX70 (по-рано наричан Infiniti FX до 2013 г.) е средно голям луксозен кросоувър SUV , произведен от Nissan собственост Infiniti луксозен автомобил марка, тъй като моделите от 2003 година. В FX замени QX4 като средно голям SUV на Infiniti, въпреки че QX4 е по-малък от FX. Тя споделя същата FM платформа като задвижване на задните колела Nissan 370Z , и да го "прави никакви претенции за катерене планини." По-скоро, своята агресивна форма обеща стил и бърза работа. [2] По подобен начин размер Nissan Murano е базиран на същата D платформа като предно задвижване Nissan Altima . На FX и QX56 , чиято платформа е споделено с Nissan Armada , не се продават в Япония.

    В FX въведена второто си поколение за моделна година 2009 като FX35 и FX50.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.