„Водното огледало“ е било източено заради строителни дейности. Както вече 24rodopi.com на 22 декември хидро-техническотосъоръжение бе източено и придобивид „нито водно, нито огледало“.
„Нужно беше да се смъкне нивото на водата, за да се излее от бетон постамент, чрез който да се осигури по-лесен достъп за спасителни екипи", поясни пред „24 часа“ Димитър Разкалински, служител в Община Кърджали, която стопанисва водния обект.
При изграждането му било пропуснато изграждането на достъп до съоръжението."Ако се наложи спасителен екип да влезе във Водното огледало с лодка, пускането й във водата е трудно и отнема много време. С изграждането на достъпа този проблем се разрешава", допълва Разкалински.
24rodopi.com
Снимките с дрона са направени в 15.00 часа на 23 декември
Очаквайте видео, заснето с дрона на 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/12/16 16:02

    Йабаааа, гьол да видиш, развираш лиии!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/12/16 16:14

    хидро-техническото съоръжение !!!
    ВИЕ ЕБАВАТЕ ЛИ СЕ ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/12/16 16:43

    Кой е бил проектанта ,да не е брата на Сергей Станишев

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/12/16 17:00

    Кога го измислихте?
    Колко време мина от приемането му в експлоатация?
    Сега през зимата преди Коледа ли намерихте време и пари да го правите?
    Сбъркана Община!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/12/16 17:29

    Кмете очакваме да изградиш поне НЯКАКВА инфраструктура за блоковете около пасарелката.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/12/16 23:39

    Praviat piasachni plajove, pristanista za lodkite, posajdat palmi, ananasi, zvezdi, marakuya, ma-ngo, avocado, rozi, bademi, leshnici, orehi, biserni midi...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/12/16 18:11

    повече от 15 години откакто почнаха да строят около пасарелката нови кооперации а още няма улици за къв чеп им е парк и водно огледало след като няма пътища до дома на хората

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.