Гюнер ШЮКРИ

„Сурва, сурва, весела година! На кмета сполука. Да са живи, да са здрави децата по училищата. Колко листа по дървеса, толкоз деца в Ардинска община. И да се роят децата в класовете, да не стигат чиновете". Това бяха само част от пожеланията към ръководството на община Ардино от сурвакарите-коледари от СУ „Васил Левски". Под ръководството на учителките Айсен Саидова, Фахрие Юсеинова, Северина Койнарчева и Джеврие Караибрям първокласниците гостуваха в сградата на местната администрация, където изнесоха богата празнична програма от коледни песни.
Малчуганите, облечени в народни носии, пяха, играха и рецитираха стихове. Те сурвакаха кмета Ресми Мурад, областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан и председателя на ОбС Сезгин Байрям като им пожелаха здраве, берекет и успех през новата година.
От името на общинското ръководство кметът Ресми Мурад поздрави децата и техните ръководители за прекрасния рецитал. „Дано всичко това, което пожелахте, да се сбъдне. Нека идващите години да бъдат по-добри за всички жители на общината. Да се обучавате в среда, в която да се чувствате по-щастливи и да получавате много знания. Пожелавам ви да сте здрави, да бъдете добри и да постигнете много успехи, които да радват вашите учители и родители", заяви Ресми Мурад. Домакините изпратиха малчуганите с лакомства.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/12/16 22:21

    A be k mete AASHTO he fadesh primer I name Djebelskite deribei.Te dori kato bqxa zaedno she kriexa of xorata a seda pak such he GI interesuva nishto.Da jivee Dmebelskata mkskina yprava s malkoto life.ipytshe Seyfi.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.