Отварянето на граничните пунктове с Гърция отвори ниша в Родопите за търговия с жива плът. Жрици на любовта от вътрешността на страната вече предприемат по няколкодневни турнета из региона. „Афишите” с програмата „Предлагам ласки срещу заплащане” пък се „залепят” по различни сайтове за обяви.
„Едрогърдеста, готова на всичко срещу 100 лева на час. Ще бъда във вашия град през следващите два дни”, приканва търсачи на платена любов в интернет 26-годишна дама. „Мони” и компания обикновено се отдават на гурбет в Кърджали и Смолян в рамките на два до три дни, установи проверка на 24rodopi.com след сигнали на наши читатели. В един от сайтовете имало обяви: „Гостуваме в Кърдгали и Момчилград през уикенда“.
След като датите на турнето отминат, обявите се свалят от различните сайтове „Купувам-продавам-търся работа”. Цената обикновено е 100 лева за 60-минутен сеанс, но при някои е на „промоция само за уикенда” за 80 лева на час.
Темата „Проституция” в региона е значително слабо загатната, като няма задържани лица през последните години, коментират служители на Областните дирекции в Кърджали и Смолян. Според запознати, плътски ласки най-често се осигуряват от „браншовици” в Пловдив и Пазарджик. Турнетата на дами в Родопите пък е „опипване на почвата” за гръцко евро.
„Не са малко случаите, в които клиенти от най-близките населени места в южната ни съседка са питали направо откъде да си поръчат проститутки”, запознава ни с мераците на комшиите управител на хотелски комплекс в Източните Родопи. Разказва ни и случай с рецепционистка, която е приела да влезе в ролята на „жрица” поради липса на контингент в тази част на страната, а и заради… добрата оферта от страна на клиентелата от Гърция.
В същото време млади мъже от двата областни града също са готови да правят пари с телата си. Обявите гарантират „сбъдване на сексуални фантазии за дами от всякаква възрастова група”. Смолянско жиголо пък дори е обявило срещу цената от 50 лева-„плащате само, ако ви хареса”.
24rodopi.com
Защо рецепционистка тегли „майна“ на отсъстващите жрици и си каза „за толкова пари ще сменя за малко занаята“ – четете по-късно тук

На снимката: Мургави момичета се пробваха да превърнат пътя край Общинската горичка край Кърджали в „алея на любовта“, но бързо ентусиазмът им се изпари - гърците предпочитат хотелите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/16 21:55

    и къде в крайна сметка има "жриси"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/16 22:06

    кажете, тия моми имат ли нещо - буби, СПИН, сифилис, гъби или нещо друго. Кажете, че положението е неудържимо, не ни дръжте в не видение, имаме нужда от тях

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/16 22:41

    KAKVA E TAZI TIPA NOVINA BE JURNALISTE. TI PROSTITUTKI LI SLEDIS.PISETE NESTO SVYASTNO. ISTINSKA NOVINA.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/16 23:44

    Тези парцали на Дале Месут ли са?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/16 12:00

    Az v Antverpen manekenki praskammmm

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.