Чешма в памет на убития по време на т. нар. "Възродителен процес" Алиосман Али беше открита в момчилградското село Ауста. Това стана на церемония, на която присъстваха народни представители, евродепутати, кметове на общини, председатели на общински съвети, общински съветници, кметове на кметства. Сред официалните гости бяха Кямил Окяй Съндър, депутат в турския парламент и генерален секретар на Републиканската народна партия (CHP е най-голямата опозиционна партия в Меджлиса – б. р.), депутати от чужбина, представители на неправителствени организации.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/12/16 16:12

    Koga sa idvali tolkova hora v moeto selo?
    85% ot tezi na snimkata sigurno ne znaqt za kvo sa tam?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/12/16 16:28

    Какво точно прави чужд депутат на откриването на паметна плоча на случайно станала жертва на едни отмиинали събития, все едно убитият е турски, а не български гражданин

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/12/16 16:57

    Помним всичко, децата ни са родени през тази година, но кои сме ние, жалко, няма връщане...
    Мир на душата му!Искрени съболезнования!

    СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ,
    БРАТЯ И СЕСТРИ
    НА ВСЕКИ ОТ НАС,
    НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ

    Истанбул, Бурса-Фахрие, Мелиха, Хафизе... много са. Обичаме ви и никога няма да ви забрави... От една българка. Съпричастни сме с болката ви. Съжаляваме, но няма връщане...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/12/16 18:15

    Всички досегашни лидери на ДПС участвуваха във възродителния процес

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/12/16 19:33

    Dps nin bayragi yan yatmis mezara douru cekilmis

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/12/16 20:33

    DPS, DPS; DPS do koga s tezi reklamni intrigi?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/12/16 08:52

    Само 50-60 човекали бяха на митинга хахахаха

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/12/16 09:01

    Алоооо редакцията пускайте коментарите......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/12/16 09:31

    Представете си за момент,че не е имало възродителен процес,какво щяха да ни говорят тези храненици на народа за да ни злепоставят едни на други.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/12/16 09:35

    Хейййййй нехранимайко убитият от комунягите е Български гразданин от ТУРСКИ произхот дошлият депутат е ТУРЧИН разбра ли.
    ДпС е пред агония повече няма да могат да използват за целите си жертвите от тъй нареченият възродителен процес.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.