www.24rodopi.com

Защо Богомил Бонев стигна до извода: Ако си бяхте стояли в Кърджали, нямаше да рекетирате държавата!

неделя, декември 42коментара

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев стигна до извода, че известни еколози от Кърджали рекетират държавата и трупат пачки от швейцарски фондации.
Той написа в профила със във Фейсбук следното:
Много искам да дойде на власт правителство, при което премиерът няма да звъни сутрин на Тома Белев, да го пита какво решение да вземе; няма тъпата му министърка да държи в обществения си съвет за ОВОС цели фамилии от корумпирани псевдо еколози в конфликт на интереси; няма сто прасета да задръстват Орлов мост, а сто хиляди да чакат на опашки по единствения лифт в Банско; няма да има прокуратура, която да спи, че чужди интереси пречат за развитието на туризма ва България, представени от български корумпирани псевдо еколози. Много искам, бе“.
За атаката на Бонев съобщава „Факти бг“ и продължава да цитира бившия вътрешен министър:
Нямаше да можете да рекетирате държавата, нямаше да има конфликт на интереси с цялата рода в швейцарски фондации и разни съвети към министерството на околната среда и пр. , нямаше да ви звъни мутрата сутринта, щото се търкаляте по Орлов мост, нямаше да съсипете Витоша, нямаше да броите делфини, къкрици, лалугери и пр. Щяхте да си стоите в Кърджали, откъдето Свободка Стефанова, нямаше да я има даже, та да ви открие с подобна зловредна алчност“.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
4/12/16 09:38

Bay gancovska pas---na! Hmmm, Svobodka........

Анонимен
5/12/16 10:03

Много хубаво, че Б.Бонев се изявява като мислетел, но със закъснение му идва просветлението. Защо като беше министър, не си ги помисли тези работи. Защото не е имал интерес. "интереса клати феса".

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи