www.24rodopi.com

Фермер от Крумовградско убил баща и син и избягал в Гърция?

събота, декември 243коментара

„Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също”, казала през сълзи съпругата на Кольо

Животновъд от Крумовградско е убил баща и син от село Скърбино, а после избягал в Гърция. Това е основната версия на органите, които разследват изчезването на трима мъже от Крумовградско и Ивайловградско. Както вече 24rodopi.com писа, те са в неизвестност от 19 декември – понеделник.
 От МВР обясниха, че са обявили за издирване 34-годишния Цанко Ганков и 55-годишния му баща Кольо Шелев. Двамата нямали постоянна работа, препитавали се с каквото намерят из фермите в района. В понеделник били извикани от животновъд, чиито обори били на територията на съседната община Крумовград. След това следите им се губят. 
„Видях лопата с кръв. Моите хора ги няма, стопанина на фермата също”, казала през сълзи съпругата на Кольо на спешния телефон 112, съобщава „Телеграф”. 
Припомняме, че от
Около 100 полицаи и жандармеристи от Хасково и Кърджали са вдигнати накрак за издирването. Окръжната прокуратура в Хасково образува съдебно производство за отвличане.
„Не може да разследваме убийство, след като няма трупове. Засега издирваме двамата изчезнали и се надяваме да ги намерим живи. Разбира се, не се изключват и други версии”, каза шефът на ОД на МВР в Хасково старши комисар Ангел Цанков, цитиран от „Блиц“.
По непотвърдена информация има неоспорими доказателства, че двамата мъже са убити. А евентуалният килър е собственикът на кравите, за които те са били поканени да се грижат. Предполага се, че убиецът е забегнал в Гърция.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
24/12/16 11:49

Ubitite sa romi. Krali sa dobituk ot choveka

Анонимен
24/12/16 12:34

Dvama sigani i edin pomak po malko :D

Анонимен
24/12/16 16:22

Ейй ти пък голям българин

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи