Борислав Костадинов е на 27 години, живее в Кърджали и се занимава с рап музика, но работи на друго място, тъй като му е трудно да се изхранва само от музика. Казва, че не е лишен почти от нищо, въпреки че е имал периоди, в които със семейството му едвам са свързвали двата края, пише „Капитал“.
Както вече 24rodopi.com e писал нееднократно, Борислав е известен и като изпълнител на рап парчета с псевдонима Тариката.
На изборите за президент гласува за генерал Румен Радев, който го е спечелил с патриотизма си. "Не бях виждал кандидат за президент, който да му личи така, че наистина милее за държавата си", обяснява Борислав. В същото време той казва, че не е недоволен от управлението на ГЕРБ, а по-скоро го е разочаровала оставката на премиера Бойко Борисов. "Изглеждаше като сърдито дете."
За политика се информира от Facebook и телевизията. Стратегията, която следва на избори, е да гласува за политическата сила, която мисли, че за дадения момент е по-добрият вариант. Според него така е правилно, вместо "да сме като овце".
Най-големият проблем на България е...
"Мисленето ни. Ние сме малко, даже не малко, а доста завистлив народ."
Случи се нещо хубаво...
"Обръща се повече внимание на младите. Строи се. Премиерът помогна и за изграждането на спортни комплекси и стадиони, което е супер. Няма как да си кривим душата - знаем как се забавляват младите, особено тези по крайните квартали. Единственото спасение е спортът."
Със Запада или с Русия...
"Определено със Запада, но не трябва да обръщаме гръб на братята руснаци."
Бежанците...
"Не трябва да забравяме, че тези хора не идват в България, защото им е кеф. Но последните неща, които се случиха, ме карат да си мисля, че прекалиха с гостоприемството ни."
От „Капитал“

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/16 14:35

    Адмирации за г-жа Кръстина Манолова, 64 г., Варна.
    Щастливи празници!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.