Новото строителство в Кърджали се превръща в „Дострояваш си сам”. Апартаменти в „миришещи още на ремонт” блокове търпят неминуеми корекции от страна на собствениците. Особено жилища на последния етаж.
„Закупихме апартамент в нова кооперация. Огромна тераса, която по площ не отстъпва на самото жилище, но квадратурата влиза в цената „застроена площ”. Тоест-кибритена кутийка с малки стаи, но с голяма квадратура по документ. Вложихме около 15 000 лева за затварянето на терасата, защото при дъжд се превръщаше в басейн, а прахът трябваше да се чисти ежедневно”, коментират собственици на жилище в централната част на квартал „Възрожденци”.
„Пести се от материали, които са обикновено от най-евтините и неблагонадеждни на пазара. Целта е да се гони по-голяма печалба при продажбата на жилища, които обикновено са изключително малки. Четиричленно семейство трудно би се задоволило с апартамент „ново строителство”, пък коментираха за 24rodopi.com строителни работници.
24rodopi.com

На снимката: Показно-купуваш и дострояваш
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/12/16 16:04

    Koi vi kara da si kupuvate novo stroitelstvo, hem e nekachestveno, hem hem staite sa malki, za smetka na terasi i koridori, hem ceni skypi. Ostavete gi razni psevdo predpriemachi s prazni kooperacii da falirat i da se chudqt kak da vryshtat pari na bankata. Vseki vtori ot selo stana stroitelen predpriemach. Predi pone dyrjavata se grijeshe i za mejdublokovi prostranstva i kachetsven kontrol, a ne kato sega nablyskani edin v drug kooperacii-pametnici s po 3-4 apartamenta obitaemi i vsichko drugo prazno. V Kyrdjali nqma tolkova hora, kolkoto novi apartamenta. Zarital im na nashite predpriemachi ot chujbina nqkoi za skapanite im staichki, prilichashti na kutiiki.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/12/16 16:38

    Това са великите бизнесмени, архитекти и инженерини на Кабул и окръга

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.