www.24rodopi.com

Николина Ангелкова: Има риск от още фалити на туроператори заради Турция и Египет! Надяваме се въпросните фирми да пренасочат дестинациите си

петък, декември 162коментара

„В момента правим анализ дали да очакваме още туристически фирми, които да повторят съдбата на "Алфатур". Има малък риск през 2017 да има подобни случаи с други фирми, опериращи основно на рисковите дестинации като Турция, Египет и Сирия. Надяваме се въпросните фирми да пренасочат дестинациите си там, където няма толкова риск“, коментира пред БНТ министърът на туризма Николина Ангелкова, запитана дали да се чакат още фалити като този на фирма "Алфатур".
Кърджалийката обясни,че вече са изплатени обезщетенията на всички клиенти, закупили пакети от фалиралата фирма. На хората е даден избор-или да си вземат парите, или да си ползват пакетите от други фирми, чиито услуги са продавани от "Алфатур".
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
16/12/16 21:33

Само в България имаме министър на туризма без един ден опит в туризма.

Анонимен
16/12/16 21:38

Министърката се хвалеше, че сме успели да привлечем в пъти повече туристи в сравнение с миналата година, но не спомена факта за затворените топ дестинации Турция и Египет. Не спомена, че цяло лято имаше задръствания по главния път Бургас -С.Б., не спомена за дупите по пътищата във всички курорти, не спомена за грозните бараки с китайскси стоки на първа линия, не спомена за нулевата реклама от тяхна страна в чужбина.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи