www.24rodopi.com

Бус изгоря в Дрангово! Няма данни за умишлен палеж на „Езерото“ в Момчилград

понеделник, декември 120 коментара

Микробус „Мерцедес“ се е запалил в село Дрангово. Инцидентът е станал около 7,30 часа в понеделник, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Огънят унищожил кабината и двигателното отделение. Екип на пожарната служба в Подкова загасил пламъците, причинени от късо съединение.
Сградата на кафе-аперитив е изгоряла при пожар в петък около 17,30 часа в Момчилград. Както първи 24rodopi.com писа, до основи изгоря заведението „Езерото“. Огънят е тръгнал от
фритюрник.
Два екипа на службата в града и един от Кърджали са били изпратени да потушават огъня след подадения сигнал за произшествието. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед на мястото на произшествието. Няма данни за умишлен палеж. Образувано е досъдебно производство.
Около 14,30 часа в събота се запалила селскостопанска постройка в село Горски извор. Изгоряла складирана слама. Ползвателят на сградата успял да загаси огъня. 17 огнеборци са гасили запалени сухи треви и храсти в селата Крин, Пелин, Устрен и Бащино. Няма нанесени щети.
24rodopi.com
На снимките: „Езерото“ в момента на пожара и на следващия ден
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи