Двамата сотаджии, които пребиха мъж пред заведение в Кърджали, отнесоха глоби в размер на по 2000 лева.
24-годишният В.М. и 28-годишният С.Р. бяха освободени от наказателна отговорност от районните магистрати в областния град. Двамата бяха признати за виновни, че на 23 март м.г. са причинили лека телесна повреда на Б.И., изразяваща се в разкъсно-контузна рана на долната устна и сътресение на мозъка, разкриха за 24rodopi.com запознати в детайли с инцидента.
Припомняме, че двамата охранители бяха задържани в РУ-Кърджали след инцидента пред игрална зала в Кърджали. В 4,45 часа на 23 март пред заведението двамата нанесли удари с крака и метална палка на 47-годишен, посочиха тогава от Областната дирекция на МВР.
Във връзка с инцидента бе разпоредена пълна проверка на частната охранителна фирма, чиито служители са В.М. и С.Р.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.