www.24rodopi.com

20 % ръст на делата, свързани с държане и разпространение на наркотици в Кърджалийско

вторник, януари 101коментара

20 процента ръст на делата свързани с държане и разпространение на наркотични вещества отчитат от Окръжна прокуратура в Кърджали. Увеличението на делата през миналата 2016 година е продължение на лошата тенденция през последните години, свързана с разпространението и употребата на наркотични вещества. Повишеният брой дела може да се дължи, както на увеличаване на броя на този вид престъпления, така и на увеличаване на разкриваемостта на деянията от органите на МВР, твърди пред радио „Кърджали“ окръжният прокурор на Кърджали Желязко Стефанов.
През 2016 година са образувани общо 85 дела с такъв предмет от районните прокуратури в Крумовград. Момчилград, Ардино и Кърджали. Шест дела с предмет наркотични вещества са образувани в Окръжна прокуратура Кърджали.
Причините за ръста в този вид дела ще бъдат предмет на обсъждане с ръководството на областната дирекция на МВР в Кърджали, когато бъдат изготвени годишните доклади на окръжната прокуратура в Кърджали и на Областна дирекция на МВР, допълва обвинител №1 в Източните Родопи.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
10/1/17 13:30

Gorskoto ne si izchustil na trotoarite, policiata ne si izchistil na troarite, kmeta ne si izchil trotoarite na grajdanskata obrana, na na parkovete, na trudovata borsa, na sadebnata palatka, na pojarnata, na ogledaloto i na pazara, na bolnicite, na poliklinikata, na postata, na autogarata, na garata...kolko leva globi sabra sadia-izpalnitela?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи