Кола-бомба двама - полицай и съдебен служител, и рани 11 души пред служебния вход на съда в община Байраклъ, Измир. Състоянието на единия от ранените е тежко. При престрелка са убити двама терористи, издирва се още един.
В застреляните терористи са открити ръчни бомби, пистолети и два автомата "Калашников".
По всяка вероятност организатор на терористичната акция е ПКК.
Планирано било мащабно нападение, а целта - десетки загинали, но полицаите реагирали светкавично и спрели автомобила. Тогава терористите го взривили и се опитали да избягат.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/17 16:25

    Стига бе хора стега вече бе на къде отиват нещата.До сега нямаше такова нещо това вече стана ежедневие в Турция.Всеки ден умират невинни хора заради тия мизерници.Къде е държавата. Да предприема мерки вече.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/1/17 16:47

    Пука им на управляващите в Турция, че загивали невинни хора. Важното е, че техните семейства и самите те са недосегаеми. Турция гитти битти артък. Язък за десетките години усилия. Гледам на снимките разкошни красиви сгради в Измир, но ако няма да има мир и спокойствие кого го топлят тези небостъргачи. Кого го топлят пътищата и хубавите коли, щом не знаеш дали ще се прибереш жив от работа, концерт или дискотека заради непрекъснатите терористични атаки.

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus5/1/17 18:12

    За Едната Турция и за Другата.
    Колкото Ердоган ага да ни убеждава че е за силна Турция нещо не се връзва.
    Ердоган ага иска силна Турция които да служи на неговите прищевки.
    Иска силна Турция като при белота всички козове да са негови.
    Ердоган въобще не се съобразява с другата Турция, другата които иска да живее нормален живот, без крайния Ислям и без тероризма.
    Ердоган Тотално обезглави армията през първите години на своето управление. В първите години на президенството на Гюлен бяха обезглавени службите.
    Ами сега.
    Ердоган управлява една държава тотално обезглавена и няма как да противодейства на теророносителите.
    ОТ друга страна Изгонените и Вкараните в затворите Генерали и Разузнавачи държат в ръцете си Не десетки а Хиляди спящи клетки На Турския Национализм по цял свят.
    Последните терористични актове имат ХАРАКТЕРИЗТИКАТА НА.
    Събудена клетка.
    Хора готови на всичко.
    Интернационалистически ТЮРКИЗМ.
    Вече войната е между Ердоган и ТУРЦИЯ.
    ВЕЧЕ ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ТУРЦИЯТА НА ЕРДОГАН И ТУРЦИЯТА НА ТУРЦИТЕ.
    Последните терористични актове нямат нищо общо с пкк и идил/исид
    zaferiyus

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/1/17 20:12

    18:12 повече от ясно е че не си добре с главата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/17 22:24

    18:12 Аз пък мога да кажа,ле мислиш много правилно написа цялата истина

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/1/17 01:35

    Ne pishete gluposti bre hora ne znaete li che vsicho e ot zavistta na zapadnyatzite i amerika.S vseki izminal den Turskata darjava stava vse po mogashta i ikonomicheski po silna.A nie golemite evropeytzi duhame supata v BG s 460 leva mesechno i 137 leva pensiyki.Jalki sme ey i mnogo negramotni v politikata.Draskayte si zashtoto nemame kuraja da se opalchim obedineni sreshtu obirjiite na stranata ni.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/1/17 09:09

    ZAFERIYUS tam oyle kardes.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/1/17 13:37

    Bravo Zaferius, tochen komentar,no mnogo bolni mozuci shte te upliuat.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.