Оставаме в Реформаторския блок, няма да правим друга коалиция, заявиха пред 24rodopi.com от Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД). „Напишете, че демократите на Касим Дал остават с Реформаторите и няма да се явяват заедно на предсрочните парламентарни избори с партия на Лютви Местан и бившите депутати от така нар. „квота на ислямистите“, каквито внушения се правеха“, казаха още от партията на Касим Дал.
Припомняме, че създател на НПСД е Касим Дал, а първи председател на партията беше Корман Исмаилов. Неотдавна конгресът на партията избра за председател Орхан Исмаилов.
Партиите от Реформаторския блок потвърждават участието си в Блока като доказана във времето платформа на обединение на десните хора в България, се казва в приетата политическа резолюция на Първия конгрес на Блока.
Форумът избра 51-членен Национален координационен съвет, в който от НПСД влизат Корман Исмаилов, Кемал Тинев, Д-р Кристиан Йончев, Д-р Тихомир Пейчев, Николина Даскалова, Георги Гръменов.
24rodopi.com
На снимката: Касим Дал на грандиозния митинг в подкрепа на Реджеп Тайип Ердоган в Истанбул. Двамата са приятели от години, а турският президент не крие симпатиите си към Дал

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/1/17 19:36

    Ще сънуват народното събрание ако се коалира с Дост-атъчно

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/1/17 19:52

    Добре де, сега не разбирам нещо, Дал хем приятел на Ердоган, хем няма да се коалира с подчинения му Местан, така ли? Радвам се, ако е така. Касим Дал се оказа умен мъж.

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus28/1/17 20:05

    Kasim e DAL, kogato Mestan e bil v dps eood. Sega kato ne e devitsa niama jehih.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/1/17 20:16

    от Снежинките баничка бозата ли ще е депутат на далчо корманич...палячовци от циррк европа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/1/17 20:32

    Баджанак кое му е умното ...умното е че в парламента има безплатно кюфте и кебабче,има тлъст и мазен кокал,докато народа си ги сънува в сънищата....и сега преди изборите ще слезнат при народа и ще почнат да лъжат тука има-тука нема...нещо добро да сме видели от Дал и партията му в Деформаторския блок...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/1/17 20:48

    Добре де, а къде се вписва новия председател ОрханIsmailov.

    ОтговорИзтриване
  7. Tasko she izkara pak 7 glasa v Gircali.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/1/17 23:35

    За РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК гласуват основно най-интелигентната част на българското общество,нормално е НПСД да е там.Както всяка общност така и турците си имат простолюдие и интелигенция.Точно за това ДПС(ДС) и БСП(ДС) са винаги заедно.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/1/17 07:07

    Do 20:32 напълно си прав брато нито сме видяли нито ще видим файда от тези продажници дал крал Павел който и клетвата не си държи

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/1/17 07:08

    Do 20:32 напълно си прав брато нито сме видяли нито ще видим файда от тези продажници дал крал Павел който и клетвата не си държи

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/1/17 07:42

    Бахри бей, продавам хапчета за вдигане на самолета, че в службата на мацката вицове за теб разправят. По-безобидни са от виагра.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/1/17 08:18

    като човеци Касим Дал и Местан са несъизмерими. Касим Дал е лежал в затвора заради името си. По същото време Лютви Местан е писал доноси срещу турците. И най-важното е, че това са фактите. Не са някакви измислици във вестници или говорено на митинг, а документи има - единият е дисидент, другият агент Павел. Затова турците, които няма да гласуват за ДПС, ще подкрепят партията на Касим Дал, която е в Реформаторския Блок.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/1/17 08:47

    Аз не харесвам ДПС, но как да гласувам за ДОСТ, когато всички до един в тази измислена партия с една каруца хора са били в ДПС и са компрометирани. До вчера бяха крадци, днес какви са. Една курва остава курва цял живот, един крадец остава крадец за цял живот.
    Има един Бахри Юмер, заради когото ДПС губеше гласове над 15 години. Сега го изхвърлиха като старо сетре от ДПС и хората пак се върнаха в ДПС. Разберете, че от махането на Местан и Бахри Юмер от ДПС от това ДПС само спечели.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/1/17 10:25

    Stiga ste ni zanimavali s koi dal koi kral ,razbrahme ce Vladimir Zidarov si otiva iazak beshe lioubimac na Zaferov te takiva deseta dostaceta vinagi se nadushvat.Kakvo praviat vsicki koito plioueha Tatar sultana i Rusia????? Zashto onemiaha i se zagubiha sled ibria koito napravi erdogaia laz na Moskovata ????nali biaha mnogo silni i v parlamenta shte vlizaha, agitacia na maicin ezik iskaha ?? ? EVROPEISKATA KOMISIA KAZA V BALGARIA OSNOVEN EZIK SPORED KONSTITUCIATA E BALGARSKIA .NA MAICIN EZIKSTE GOVORIAT SANO POLITICESKITE URUSPII OTDOST .V AMERIKA V NAI GOIAMOTO I AVTOPITETNO SPISANIE V SVETA NA ISTORICESKA TEMA I SPORED UCENI I ISLRDOVATELI OT VODESTI INSTITTI V STRANATA IZLEZNAHA S STATIA ZA GENOCIDA V OSMANSKATA IMPERIA I NASLEDILATA IA TURCIA KATO SE KAZVA CE NE ARMENSKIA A GENOCIDA NAD BALGARITE E PARVIA V NOVATA ISTORIA NA COVECESTVOTO .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/1/17 10:30

    Народе имаме си ДПС и никакви Касимки,Местанки и разни менте демократи и ментедДЕФОРМАТОРИ.....къде бяха тези господа толковаааааа години и защо не са се отделили от ДПС преди 25-20-15 години,краха на поразия и изведнъж ДПС им е виновно.....ще гласуваме пак за ДПС

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/1/17 12:35

    Na tozi deto e pisal Zaferov che ot DS da mu eba mamitsata.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/1/17 13:40

    DO 10;30
    Navri si DPS tam kudeto ne gree slunce ,ovco

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/1/17 14:08

    Koyto padne v boy za vlast ,toy ne umira.Mestan destan.Kasim kral.vsicki sa misheni na svobodata i slovoto.koyto ima poveche okradeni pari toy shte specheli bitkata,a za kraq na voynata mnogo krav i pot trqbva ot tqhna strana.uspeh boyci samo napred.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/1/17 14:44

    Do 13.40--prodajnik prodavash si giza za shepa stotinki i posle ohkash i pihkash shce si gladen i bos...samo DPS,izmenizite i predatelite nikoy ne gi obishca

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/1/17 17:32

    Вие няма да се коалирате, той ще дойде при вас!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/1/17 20:34

    Stud...glad...partiite umriaha...:-)

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/1/17 20:35

    Всичко е лъжа ДОСТ и НПСД ще коалират тОва са самоцелни новини които искат да замътят мозаците.
    ДуПиСе това Олигархична пария която трябва да се заличи от политическият живот на България.
    За тях работят старите агени на ДС или тези които вземаха много пари от ДпС.
    Началото на КРАЯ на ДпС започна никой нама да успее да спре процеса.
    ТОЧКА.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/1/17 22:43

    do 20.35 A be bunak tvoyat Mestan kakıv e ne e lı ДС ılı za nego moje da se preglıtne

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/1/17 22:43

    do 20.35 A be bunak tvoyat Mestan kakıv e ne e lı ДС ılı za nego moje da se preglıtne

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.