Структурите на ДПС в Ардино единодушно номинираха за водачи на листата в 9-ти Многомандатен избирателен район в Кърджали за предстоящите парламентарни избори на 26-и март почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган и председателя Мустафа Карадайъ. Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Общинския съвет на ДПС в града под Белите брези. В него участваха също ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.
Гости на форума бяха областният лидер на ДПС инж.Изет Шабан, областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам. Тук бе и организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер.
Кметът на община Ардино Ресми Мурад припомни правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители в Народното събрание на Република България от листата на Движението за права и свободи. Той подчерта, че основният критерий, по който са подбрани те, са да бъдат избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.
Присъстващите гласуваха листа от 11 кандидати за народни представители в 44-то Народно събрание, които са подредени по азбучен ред. Сред тях са кметът на общината Ресми Мурад, областният лидер инж. Изет Шабан, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, народният представител в 43-то Народно събрание и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, депутатът в 43-то Народно събрание Айхан Етем и други.
В своето приветствие областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан отбеляза, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящите избори в края на март.
В област Кърджали до 5 февруари предстоят още 4 разширени събрания на общинските съвети на ДПС.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/17 16:08

    ТАКА ВЕЧЕ Е НАХАЛНО.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/17 18:02

    защо се криете зад Доган

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/17 22:10

    А Гюлестанов в листата ли е ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/17 22:37

    Нагли са,процентаджиите,страшно са нагли!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/17 22:41

    Стана ясно че без Доган не стават за нищо, и повечето са от ония дето са се уредили с хубава, скатана и доходна службица по край партията майка.Без Доган ма ще се отзоват на сметището. Но и доган направи голямата грешка на живота си като изгони Местан, вместо да го понижи и да го държи под контрол, катоофис бой.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/1/17 22:42

    Браво на админа всичко трябва да е в рамките на общоприетите човешки норми и ударите под кръста всеки да си ги пази за у дома в собствената спалня. Иначе някой може да прекара джиннет. Нал така брачед?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/17 23:30

    Nie ot kvartala iskame Ferdi Murad

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/17 07:51

    Защо се страхувате като гласувате бе г-жи и г-да от Ардино
    На снимката сте все едно всички оскърбени

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/17 07:53

    поне един против или въздържал се няма ли
    защо се плашите толкова от тези служби
    така е като от години само затварят работни места хората вече и на половин минимална заплата са съгласни ей това го успяхте със страх да ги карате да работят дпсари ГОРДЕЙТЕ СЕ С ТОВА

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/17 07:55

    Какво става в ИРИДЕРЕ кмета е минал към ГЕРБ така се говореше снощи в кафенетата в ИРИДЕРЕ защото не са го писали на предни места евала кмете

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/17 09:11

    Tazi kartinka e qsna 1Dogan 2 gogan.pitam ve strahlivci do koga?!ot bednost umirame dano na izborite da padnete ot nebeto.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/17 22:34

    Ако Карадайъ влезе в листата от Кърджали директно минавам към ДОСТ бу кадар

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.