„Централните булеварди са изчистени от снега, но от автомобилите на кърджалийци. Улиците приличат на кишаво блато. Температурите ще продължат да падат и когато снегът се превърне в ледени коловози тогава ще видим какво значи „снегопочистване”. Кой отговаря за това не ни интересува-„Титан”-пишман, „Зауба“-загуба,  „вълци” или „тигри”, няма значение”, това написа до 24rodopi.com възмутен кърджалиец в пика на ледената блокада.
Е, май не е било точно така! Снегорините видимо са работили на пълни обороти. Някои от водачите дори са се престарали – изкъртени са препятствия „легнал полицай“ (на бул. „България“, ул. „Булаир“, „Сан Стефано“, със сигурност и на други места), счупени капаци на шахти (в квартал „Възрожденци“, в района на Пазара, а вероятно и другаде)…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Кирила14/1/17 19:48

    И на Крайбрежна миналата година минаха и изкъртиха легналите полицаи,които сложиха с триста Зора след година и половина писане и звънене на кмета. А тази година снегорин не мина,а полицаите са си изкъртени. Не можем да излезем с бебето от сняг. Къде отиват парите за почистване???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/1/17 20:05

    Какво искате вие,хем агнето да е цяло и вълкът да е сит.Няма как
    Уважаеми граждани и сънародници.Нема и скоро нема да го има.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/1/17 22:21

    От ново постанвените тротоарни плочки - всяка трета е счупена, липсва или хлопа та пръска вода като пръскачка. Поставиха ги върху пясък, но изписаха за основата бетон за милиони.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/17 10:00

    Някой да знае какво е кражби и корупциии...има ли да се коментира

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/17 17:55

    Никакви пари на фирмите и солени глоби. Разбирасе ако няма рушветчийство и комисионни

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/1/17 20:55

    СНИМАЙТЕ И ТРОТОАРНИТЕ ПЛОЧКИ НА КРЪСТОВИЩЕТО МЕЖДУ ЦЪРКВАТА И У-ЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ,РАЗПАДНАЛИ СА СЕ КАТО ПЯСЪК.ГОЛЯМО КАЧЕСТВО И ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА ВЯТЪРА И " УСВОЕНИ " ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ИМ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.