„В първия ден след ваканцията бяхме принудени да зъзнем в класните стаи. Всички бяхме облечени с дебели якета, с шапки и качулки на главите-толкова бе студено. Стаите изобщо не бяха достатъчно отоплени въпреки, че директорът обяви преди това, че сградата е готова за учебния процес. Но нали нас никой не ни пита…”, се обърнаха с писмо до 24rodopi.com ученици от едно от школата в региона, за които 12 януари бе първия учебен ден след зимната ваканция. Децата пожелаха да останат анонимни, за да „нямат проблеми”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/17 09:55

    Термометри нямате ли?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/17 10:04

    askolsun gizanlara, yuremin yalari eridi !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/1/17 10:27

    Това беше за вчера.. сутринта беше наистина студено но в продължение на деня времето се оправи!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/1/17 11:07

    BASI NAGLASENATA SNIMKA ZA RODOPITO PRAVENA,SHTO NE SLOJIHTE I PO EDIN SHAL ZA FOTOTO

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/17 11:21

    cok guzel andrey

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/1/17 12:58

    Ученически мераци за дълга ваканция.Не им се учи на децата и това е.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/1/17 13:20

    А стига сте плакали вече де
    Създадохте неграмотно и гейско поколение

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/1/17 14:01

    Разбрахме, че това училище е СОУ Ардино. Недейте да криете.Спешна проверка.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/1/17 14:08

    „…Едно момченце се прибрало от училище и попитало майка си: „Мамо, какво означава мътител на вреда?
    Майката била смаяна и попитала откъде му е дошъл наум този въпрос.
    Малкият Томи отвърнал: „Чух учителя да казва на директора, че аз съм мътител на вреда в класа".
    Майката на Томи се обадила в училището и поискала обяснение. Директорът се разсмял: „Не, не, учи¬телят на Томи ми каза, че той е смутител на реда в класа."

    За да живеете живота си както вие искате, трябва да бъдете в известен смисъл бунтари. Да бъдете готови да отстоявате позициите си. Трябва донякъде да притеснявате онези, които имат голям интерес да контролират поведението ви. И ако наистина го иска¬те, ще видите, че да бъдете самите себе си, да не ос¬тавяте другите да мислят вместо вас, е радостен и осигуряващ реализацията ви начин на живот, който си струва усилията.

    Дърпай сам
    конците на живота си,
    раздвижи тялото си
    в неговия ритъм
    даже скъсай конците
    протегни ръка
    към неизвестното,
    тръгни в тъмното,
    разтвори ръце
    да прегърнеш въздуха -
    превърни ги в крила,
    които те издигат нагоре.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/1/17 14:09

    РИО Кърджали,бихте ли ми обяснили на какво основание се намаляват часовете.В кой член в Закона за училищно и предучилищно образование пише, че училищата на своеволие, могат да намалява часовете.В понеделник за да се убедите проверете училищата.Уволнявахте невинни директори, сега да видим какво ще правите с тези директори,които намаляват часовете в понеделник.Е това вече е не нарушение , а директно престъпление.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/1/17 14:29

    Знае се в кой град от областта се учи от вчера. Доколкото разбрах заради тази снимка днес щяло да има педагогически съвет, на който щели да вземат решение за забрана на телефоните в училище.Ако това е вярно един съвет от мен, деца - носете си фотоапарати, за да бойкотирате решението. Не позволявайте да ви налагат цензура.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/1/17 10:27

    Едно време газехме повече от метър сняг по пътя за да стигнем до училище от далечните села. С ледени висулчици по плитките влизаха момичета в час. Все още са живи и по здрави от тези с качулчиците. Това беше истинското съдържание на любовта към училището.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/1/22 00:24

    това училище още е така, никакво подобрение, ужас

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.