Бюджетът на община  Крумовград тази година е насочен към решаване на проблеми с пътища, водоснабдяване и канализация. За първи път средства са насочени към всяко едно кметство, заяви кметът на община Крумовград Себихан Мехмед. 
Тази година ще се работи по водоснабдяването на Голяма Чинка. Подготвен е проект за водоснабдяването на Егрек, с който общината смята да кандидатства за финансиране по европейска програма. Предвидени са шест ремонта на кметства, обясни за Радио Кърджали кметът на Крумовград Себихан Мехмед. Пред радиостанция „Кърджали“ тя припомни, че общината е с много голяма територия - 840 квадратни километра и има 80 населени места с 65 кметства и кметски наместничества. 
"В по-големите микрорайони, като Токачка, Поточница, Аврен, Черничево и крайградския район, имаме заложени в бюджета поне по една главна улица, която да асфалтираме. Голямата инвестиция, която предвиждаме, е канализацията на село Горна Кула, за която са заделени 500 хиляди лева", разказа кметът на Крумовград Себихан Мехмед.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/2/17 15:20

    Ало вестник Родопи защо не публикувате коментарите кажете причината ебаси цензурата по бетер сте от тоталитарно комунистически вестник работническо дело

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/17 20:00

    Венета без вулгарни думи,недей обижда и псува.Знаем много добре че си ти.иначе дупе да ти е яко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/17 20:12

    Уважаемо госпожо молим да не забравите кмета любимец на община Крумовград който живее в с. Багрилци но на работа се води в с Перуника.Ако може за него повече лукс и екстри да осигурите.Това,че местните жители на Перуника или изселнице им се налага да търсят кмет в друго село нее никакъв проблем.Ако може на този кмет любимец на общ.Крумовград да му осигурите един луксозен служебен джип и да му увеличите заплатата тройно или петорно.Той заслужава много повече,той е най добрия човек в Крумовградския регион.Успех ви желаем в модернизирането на крумовградския регион.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/2/17 13:20

    Защо не публикувате коментарите, нека да си прочетат истината, защо им го спестявате?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/2/17 14:37

    То в тая община всички кметове са недосегаеми ., и се правят на голяма работа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.