Близо 336 000 лева ще се вложат в енергийната ефективност на сградата на Общинския детски комплекс в Крумовград. От тях 285 599.33 лева са от Европейския фонд за регионално развитие и 50 399.88 лева-национално съфинансиране. Проектът предстои да приключи през май 2018 година, стана ясно по време на встъпителната пресконференция по представяне на дейностите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сграда от културната инфраструктура - ОДК гр. Крумовград“.
По Оперативна програма „Региони в растеж“ е осигурено финансиране в размер на 188 974.17 лева по дейности за енергийна ефективност и на сградата на пожарната служба в Крумовград.
176 359 лева са осигурените средства по оперативната програма за проект „Повишаване на енергийната ефективност на административна сграда-държавна собственост“. Мерките за енергийна ефективност в сградата на Общината ще се изпълняват въз основа на извършено обследване, придружено от валиден сертификат за енергийни характеристики на сградата, и обследване за установяване на техническите характеристики на сградата с изготвен технически паспорт.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/17 22:55

    И все пак някви фирми изпапаха едни кинти ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/2/17 13:30

    Браво на кметицата №1 в областта.Мисли за училищата,пожарната а бе за всички обществени сгради.Училищата вече са пред разпадане, ама управниците санират жилищни блокове с парите на данъкоплатците.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/2/17 15:48

    Браво на тези проекти в нашия затънтен край...Без тях изобщо не виждам от къде ще дойдат пари ?
    Трябва да се оценя това което се прави.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/2/17 16:43

    Брамо и машаллах че има толкова кадърни хора.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.