Малкият Шабан Мехмед стана шампион по ММА боеве на Държавното първенство в Стара Загора. Нашето момче победи двукратен шампион в бойните изкуства.
Кърджалийските ММА бойци, водени от старши треньора на клуб „Спартак“ Виталий Бандурский, се представиха отлично.
При момчетата Шабан Мехмед спечели първо място в кат. 38 кг. Със сребро при жените се окичи Янка Делчева, а при кадетите на второ място в категорията си остана Мирослав Въчев.
7 състезатели на клуб „Спартак“ участваха в Държавното лично първенство, което се състоя вчера в старозагорската „ДЗУ“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. BRAVO SHABAN. TI SI GORDOST ZA VSICHKI TURCI. CANIM KARDESHIM. PRODALJAVAY TAKA. AKO IMASH NUJDA OT NESHTO SETRELIYATA SHTE TE PODKREPI.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/17 18:19

    Браво, Шабан! Продължавай все така!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/17 19:06

    Браво?!?! Това ли в момента най актуалния спорт ?!? Дискотекаджийски мурафети половин България тренира ММА и от тези "спортисти" голяма част са на стероиди и други неврозни и работят като охрана по дискотеки и ,ако случайно го настъпил в дискотека може да бъдеш причукан евентуално като ти скочат всичките комлексари

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/17 19:09

    akinci sehri kirjiali....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/17 20:46

    Важното е,че имаме шампион. Шампион от Кърджали.
    Да е живо и здраво това хубаво момче и за напред все да побеждава.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/17 21:17

    В майка България всичко живо ,куцо и сакато тренира ММА. правят си турнири по разни градове с по трима четирима участници и стават шампиони на Какво?? Някой освен онзи Масрегър ирландеца ,който вдига много шум ,можели да ми кажете друг шампион по този спорт ?!? Не можете защото всичко живо е ММА боец ,навремето Любо чука с два мача стана шампион на България ама от къде да знавте

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/2/17 21:24

    Браво Айджанстрой младши

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/2/17 13:17

    qnka e nomer 1 bravo momiche

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/17 22:31

    До 21.17 що не погледнеш в Гугъл поне 360 състезатели от 32 клуба а пишеш наизуст

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.