„Колкото партията има нужда от нас, сега и ние имаме нужда от нашата партия. Кърджали трябва да зададе знака за устойчивост и единство на партията, както и категоричен отговор, че най-ясно задава националният характер и национално отговорната политика не само в страната, но и в европейски мащаб. Избирателите на ДПС винаги са показвали политическа мъдрост, водени от политическите реалности. Движението продължава да води националноотговорната си мисия на фона на зараждащия се популизъм в страната. Колкото сме по-силни и единни като партия, толкова ще бъдем по-полезни на Родината си. България има нужда от силно и единно ДПС“, заяви кметът на Кърджали инж. Хасан Азис и зам.-председател на ДПС. Според него, следващото коалиционно правителство у нас трябва да бъде на базата на евроатлантическите ценности, което ще гарантира едно по-дълго управление в страната ни.
„Новата реалност вече е, че не само у нас, но и в световен мащаб политическият популизъм се гарнира с много висока доза национализъм. И това политическо проявление има особена острота и в нашата страна, защото всеки измерва политическото си място спрямо ДПС. На този етап само и единствено ДПС стои в центъра и задава националноотговорно поведение. Партията ни се явява като стабилизиращ фактор на политическата система в страната и задава границите на толерантността и преминаването им в полето на национализъм и популизъм“, очерта политическата линия на Движението Хасан Азис.
Припомняме, че структурите на ДПС в Кърджали единодушно номинираха за водачи на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район за предсрочните парламентарни избори почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган, председателя Мустафа Карадайъ и зам.-председателя и кмет на Кърджали инж. Хасан Азис.
Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че ДПС е ковачница на кадри. „Всички номинирани са доказани професионалисти, експерти и лоялни партийци. Всеки един от тях, трябва да работи, така, че все едно е водач на кандидат-депутатската листа. ДПС винаги е работило в екип и като едно колективно тяло. Вярвам, че на предстоящите предсрочни парламентарни избори ще постигнем максимален успех и ДПС пак ще бъде водещата политическа партия в региона”, каза инж. Изет Шабан.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus8/2/17 14:27

    Viarno Balgaria ima, Nie Turtsite niamame nujda ot Donmeta.

    ОтговорИзтриване
  2. Хабибе8/2/17 14:39

    Кмете, ти работиш ли в общината, за което получаваш заплата или по цял ден си на партийни сбирки? Кога ще си свършиш кметските задължения? Затова ли назначи 4-ма заместници, а ти да се занимаваш само с политиката на ДПС?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/17 15:21

    Djebel nyama nujda ot dps.. bilgariq nyama nujda ot dps ..dobro nesme vidqli ot vas be

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/17 15:30

    Браво на нашия кмет Хасан Азис който напълно го подкрепяме.мразим доносниците и техни роднини и деца които цели семейства са назначени на важни постове но уважаваме нашия кмет и борбата ни ще бъде насочена срещу дост и агента Павел и ТЕХНИТЕ ДЙОНМЕТА ПРИСЪЕДИНЯВАШИ СЕ КЪМ ТЯХ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/17 15:30

    Браво на нашия кмет Хасан Азис който напълно го подкрепяме.мразим доносниците и техни роднини и деца които цели семейства са назначени на важни постове но уважаваме нашия кмет и борбата ни ще бъде насочена срещу дост и агента Павел и ТЕХНИТЕ ДЙОНМЕТА ПРИСЪЕДИНЯВАШИ СЕ КЪМ ТЯХ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/17 15:52

    Г-да на фона на всичко това,което е направено в полза на хората можем със сигурност да заявим,че ние нямаме нужда от Вас ,а Вие имате нужда от нас.Не ви вярваме на нито една дума.Сещате се за хората когато е застрашен охолния ви живот и има опасност да ви се счупи стола.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/17 16:15

    Само ДПС няма място да предателите в ДПС, като Байри Юмер!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/17 18:09

    До15:30 турски език в училище мога ли да уча?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/17 18:39

    Ударно и мощтно браво на кмета Хасан Азис,умен и интелигентен,знаещ и можещт,красив и секси управник....да живеее ДПС,долу шарлараните и измениците...успех кмете,народа е с вас и с ДПС

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/17 19:57

    Само когато наближат избори се сещате за хората

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/2/17 20:02

    Azis tiya dumi gi slusame ot 89 godina nasm ne vi li se struva 4e ve4e vsi4ko e banalno

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/2/17 22:26

    ot kolko godini kakvo ste napravili za djebel ??!!!! nito dps nito dost i dvete partii sa ednakvi hora!! djebel ima nujda ot seriozen 4ovek koito misli za naroda i za grada!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/2/17 23:06

    Като разочарован от ДпС отидох в ДОСТ.Но какво стана?Бягайки от дъжда се натъкнах на градушка.На изборите за ДпС сигурно няма да гласувам,но също така не мога да кажа,че ще гласувам за ДОСТ.Когато Касим Дал създаде партия не гласувах за него,гласувах за Борисов,казах си точно така:"Когато ти биха шута на гъза ти ли дойде акъла бе Дал ага?.ДОСТ партията на този етап върви към провал,освен ако до изборите не стане някакво вълшепство,но едвали.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/2/17 10:00

    dps go vidyahme no oste ne se znae kakvo ste e dost

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/2/17 16:46

    Към 23.06.Посоката на изгрева на слънцето не знаеш ли бе достум.Какво правиш там ,на запад -винаги вали дъжд а на север винаги градушка .Явно ,още си много зелен ,много зелен Дъжда винаги при студено време горре се превръща в градушка Обаче чудеса и вълшебство може да станат след намесата на султана ЕРДОГАН -слънцето ,слънцето ще изгрее

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/2/17 17:31

    ЕРДОГАН ДА ГЛЕДА ТУРЦИЯ ДА НЕ СЕ МЕСИ НА БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/2/17 20:45

    I dost i dps vsicki sa edni i sasti ot oste na vlizane vav kardjali se lici ce jiveyat turtsi ce na vlast e turska partiya patistata ni sa kato ceren pat tolkova losi patista nyama nikade nie za tova li plastame tolkova danatsi i vinetki ne vi li pisna da kradete napravete pone tezi patista za da iskate glasove ot horata az nikoga nyama da glasuvam i ima mnozina deto mislyat kato men stoto pisna na horata da gi lajete vece zasramete se krdtsi mrasni dolni

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен10/2/17 11:18

    Доста хора се оплакват от вашия модератор - пуснете им коментарите!!! Не сме тук за да четем каква света вода ненапита са тези ДПСари. Какво работят и колко печелят тези кърлежи. Прозрачност искаме!!! Колко години само смучат та смучат... Лесно се лъжат бедните неграмотни хорица...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.