Кърджали ще има нов областен управител. Кой ще наследи на поста Илия Илиев най-вероятно ще стане ясно днес, това прогнозираха кърджалийски лидери на БСП.
Както вече 24rodopi.com писа, и двамата кандидати имат опит в държавната администрация, както и еднакви шансове да заемат длъжността.
Очаквания за смяна на областния управител Илия Илиев имат и в другите основни политически сили. Все повече стават обаче ангажираните с политика в града край Арда, които смятат, че „ако и днес няма нов областен управител, човекът, който ще смени Илиев след време ще бъде просто един заплатаджия“. Критиките са към служебното правителство, което се бави с важни назначения в страната, от които зависят желани от обществото промени.
Както вече 24rodopi.com писа, основни фаворити за областен управител на Кърджали са Бисер Николов и Назми Мюмюн. Бившия активисти на НДСВ обаче твърдят, че освен двете кандидатури, имало вариант и за назначаване на "царист". Припомняме, че в обръщение се завъртя името на бившия областен управител Калин Примов, но това бе опровергано.
24rodopi.com
Новина от последния час: НДСВ прецаква БСП, Начо Ковачев ще бъде новият областен управител на Кърджали - четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/17 08:30

    А досега не бяха ли "заплатаджии"? Някой направи ли нещо за Кърджали? Еди републикански път минава през Кърджали и него не можаха да изчистят от снега дори.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/2/17 08:49

    Който и ще да е, не е толкова от значение. Важното е струните му да не са опънати на националистическа вълна. Да обича едните малко по вече за сметка на другите. Имаме нужда от коректни и справедливи лидери и ръководители, а не от партийни послушковци!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/17 08:51

    Безпартийно служебно комунистическо правителство! Вълците изгладняха и стават все по-нагли! Искат да лапат пак!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/17 09:42

    А ми какво очаквате ат Герджиков ,който е човек на Борисов .Няма ли кой да зададе въпрос на Борисов и Герджиков ,В качаството на какъв Борисов се обажда на Герджиков за да реши въпроса с купуванета на машини за гласеване ,за което предложение и решение на Борисов да намери машините този Герджик му благодари от сърце .Това е този Герджик работи за Борисов ,още ли БСП не е разбрал що за стока е Герджикоф -флейтата на Борисов

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.