Проектът „Твоят час“ по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен  растеж“ набира скорост в СУ „Йордан Йовков“. Групите за преодоляване на образователните дефицити на учениците се трудят усърдно, а в клубовете по интереси участниците вече провеждат своите открити занимания.
Групата „Училищна медиация“ с ръководител Румяна Димова разработи поредната си тема в открито занятие. „Техники за ефективна комуникация. Практическо приложение“ прикова интереса на специалните гости в кърджалийското училище.
Родители и съученици проследиха интересни презентации, подготвени от участниците в групата. Зеррин Мехмедали от XI клас представи темата „Същност на комуникацията – елементи и етапи“, а Петя Генова от IX клас „Факти и твърдения за комуникацията. Характеристики на активното слушане“. Мариан Барбарос от XI клас демонстрира техниката „Умение да се задават въпроси“. Теоретичните изложения бяха илюстрирани с ролеви игри.
Основната цел на проекта „Твоят час“-повишаване на потенциала и възможностите на учениците чрез надграждане на техните знания, умения и компетентности, вдъхновява ръководители и участници в общо 23 групи в СУ „Йордан Йовков“, изпълвайки със смислени и полезни занимания свободното им време.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/17 09:09

    Хайде, Хайде, Йовковци взаимно да не се лъжем.Знаем за какво и колко се карат тези часове от учителите в училищата.Едни и същи Ученици, заради застъпване на часовете едновременно са в занималня,модул Физическо и "твоят Час".Е Как става това така.Проверете училищата в Кирковско ще разберете.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/17 10:30

    Минете през гимназията в Бенковски,да видите колко ученици се водят по дневници колко са в час.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/17 12:12

    Хайде де РУО какво чакате проверете.Или искате да напишем до МОН и прокуратурата, че ни си гледате работата.Но не се притеснявайте и това ще стане идната седмица.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/17 12:13

    В КИРКОВО УЧЕНИЦИТЕ КАРАТ ЧАСОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЕ "АЙСБЕРГ". ПРОВЕРЕТЕ И ТАМ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/2/17 17:42

    В интерес на истината не ми е известно учители да са се били, за да станат ръководители по този проект. Работата е отговорна, контролът е строг, винаги има риск някой ученик да ти каже, че днес няма да дойде, защото не в настроение, а съгласете се , участието е доброволно и отсъствието въобще не е проблем за ученика, а само за учителя, така че не вярвам някой да се е натискал за такива пари, които всъщност са мизерни.Чест и почитания на онези учители, които поемат този риск!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/2/17 20:09

    Моето дете учи в ПГПЧЕ "Христо Ботев" и посещава проект "Твоят час". Ходи с удоволствие в тези часове и казва, че те са му допълнителни упражнения. Всеки път ми споделя, че идват дори ученици, които не са записани.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/17 19:56

    ДА АМА ТОВА Е В ГПЧЕ,ЕЛА ДА ВИДИШ В ОБЩИНА КИРКОВО ТАКА ЛИ Е?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/2/17 09:55

    Няма да се боря с обшественото мнение в община Кирково, защото знам, че то се формира само и единствено от гледна точка на личния интерес, а не на обществения, но разбирам, че тук се води задочен спор с недоволна майка от Кирковско. Моля майката да се срешше лично с ръководителите по проекта на нейното дете и да каже аргументите си пред тях. Защото си мисля, че и те имат какво да кажат за детето й. Ако децата ви не са мотивирани, не ги пускайте. Участието не е задължително, всеки момент можете да се отпишете, но не е редно анонимно да се хули, зашото вероятно истината е друга.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.