Нямам пари да водя децата на море, но съм честен, заяви при предишно залавяне на нарушител полицейският инспектор

Популярният с отказването на подкупи от шофьори полицейски инспектор Андон Димитров арестува пореден водач, предложил му 150 лв. подкуп. Отново санкциониран е водач на МПС с кърджалийска регистрация.
Случката е станала около 17:30 часа на 10 март на пътя между селата Горски извор и Минерални бани. Полицаите Андон Димитров и Митко Колев са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген с кърджалийска регистрация, съобщават от пресслужбата на полицията.
В хода на проверката, служителите на реда са установили, че водачът от село Крин не носи в себе си шофьорска книжка и лична карта. Слизайки от колата, водачът се е опитал да постави в джоба на полицай Димитров сумата от 150 лв. за опрощаване на наказанието. В този момент е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство, събощава Haskovo.info.
Димитров стана известен с поредицата глоби, които наложи на кърджалийски шофьори. Той отказва да взима пари от тях. Прочу си и с това, че май е единственият служител на МВР, който е нямал пари да води децата си на море.
През 2009 г. Андон Димитров получи наградата “Полицай на годината”. Само през 2009-а той отказа 14 подкупа и задържа шофьорите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Само с един човек няма да стане

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/17 18:57

    Za ne nosene na lichna karta 50lv,za shofiorska knijka 10lv e globata.Tozi chovek da ne e ahmak 150lv da dava..sigurno sa bili 15lv.nali trqbva da ima mediina namesa

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/17 19:53

    Има нещо гнило тук. За неносене на книжка и лична карта никой не би дал 150 лв. подкуп.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/17 20:01

    Браво пич.аз съм от Кърджали виждал съм турците как дават рушвет....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/17 20:50

    А аз съм виждал как намекват на турци за рушвет

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/17 22:50

    Дами и господа не се подавайте на полицейските самоволия над 92% процента от съставените актове които са обжалвани в съда отпадат само внимавайте с адвокатите хванете от Пловдив или София кърджалийските играят в комбина с полицията и гледайте сеира как почват да заекват и мълчат тези отворковци успех колеги шофьори

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/17 07:04

    ОК брато 22:50

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/17 13:35

    МНОГО МИ СЕ ИСКАШЕ ПОНЕ ЕДИН ОТ КОМЕНТИРАЛИТЕ СЛУЧАЯ ДА БЕШЕ НАПИСАЛ КАК СЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА И ЧЕ ПО-ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИМА ГЛОБИ, А НЕ РУШВЕТИ! ВСИЧКИ НАПАДАТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ, НО ВСЕ ПАК И ВЪПРЕКИ ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ АКТОВЕТЕ ПАДАЛИ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, НИКОЙ НЕ НАПИСА, ЧЕ БИ ПОЛУЧИЛ И ПОДПИСАЛ АКТА И БИ СИ ПЛАТИЛ ДОБРОВОЛНО, ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА СЕ ТВЪРДИ КОЛКО ПРАВЕДНИ СМЕ НИЕ, ШОФЬОРИТЕ, А ХОРАТА ПО НАША ВИНА ГИНАТ ЛИ, ГИНАТ НА ПЪТЯ! КАКВОТО И ДА КАЗВАМЕ НАРУШИТЕЛИТЕ СА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ И СИГУРНО НЯКЪДЕ МИНАВАТ И РУШВЕТИТЕ, НО КОЙ Е ВИНОВЕН В КРАЙНА СМЕТКА? НИМА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ РУШВЕТА? ОСВЕН, ЧЕ СМЕ ВИНОВНИ СМЕ И СТРАХЛИВЦИ И ДВОЙНИ НАРУШИТЕЛИ - НА ЗДП И НА ЗАНН!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/17 15:14

    TOGAVA GLADEN DA SEDI MRISNOTO CENGE

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/17 22:33

    13/3/17 15:14 Може да е гладен, но е с чувство за отговорност. А другите приели рушвета да не са случайно богати?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/3/17 09:07

    Браво не се отчайвай.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.