„Обиколихме пазара и се видяхме с хората на него. Сутрин от 9 часа, вечер до 9 часа те работят. Напазарувахме си малко неща. Купихме си 9 банана, а също и 9 ябълки. До 26 март всичко е с номер 9. Кампанията тече много добре. На ден правим по 9 срещи. Сутрин тръгваме в 9 часа с автобуса, който има номер 9 и до 9 часа вечерта сме на срещи с хората. Кърджали е 9-ти многомандатен избирателен район и затова разчитаме, че всичко ще бъде наред. Имаме комуникация с хората. Продължаваме с нашата програма, в която има 9 по-сериозни мероприятия, освен срещите с хората“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след обиколка на едно от най-оживените и оборотни тържища в Южна България – Пазарът на производителите в Кърджали. Водачът на кандидат-депутатската листа на Движението стартира обиколката си в Източните Родопи от пазара и пред всички заяви, че ДПС е подкрепяло и ще продължава да подкрепя родния производител.
Карадайъ, придружен от другите кандидат-депутати и партийни активисти мина през всички маси и успя да се ръкува и поговори с всеки един от производителите, а също и с много кърджалийци, които традиционно в събота излизат на пазар.
 „Основния проблем в страната, според нас, е бедността. Обединителната червена нишка за всички 9 секторни политики в нашата програма се казва "борба с бедността и демографската криза". От тази гледна точка ние разчитаме, че борбата с бедността може да бъде единствено и само по пътя на инвестициите, по пътя на производството, по пътя на разкриване на нови работни места в страната. Ясна ни е програмата, изпълнима е. В нея няма популизъм“, беше категоричен водачът на листата на ДПС. Той допълни още, че безспорно са нужни някои по-сериозни действия от страна на държавата и позиционирането й в онази ситуация, в която бизнесът и производителите да чувстват подкрепата й.
„Дори и да не я чувстват, поне държавата да не им пречи“, подчерта Мустафа Карадайъ.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.