www.24rodopi.com

Хасан Азис: Повече от всякога Родината ни има нужда от обединение около националните интереси!

петък, март 240 коментара

„Всеки глас, откъснат от ДПС, подхранва националистическите партии в страната". Това заяви на заключителните митинги-концерти в кирковското село Фотиново и ардинското село Горно Прахово зам.-председателят на ДПС и втори в листата на партията в 9-и МИР в Кърджали инж. Хасан Азис. По думите му, от 27 години ДПС е било носител на единството, заедността и толерантността и по този път партията не се е отказала и отклонявала на милиметър. „Основното ни политическо послание на тези избори е запазването на ДПС като носител на стабилност в управлението и гарант за устойчивото развитие на България. Повече от всякога страната ни има нужда от консолидация около националните интереси, запазването на гражданското общество и на етническия мир", категоричен бе инж. Хасан Азис. Заместникът на Мустафа Карадайъ подчерта, че появата на политическите антиподи от последните месеци и година е предизвикал феномен в българската политика, а именно влизането на националистическите партии във властта.
„Една от причините ДПС да поиска предсрочен парламентарен вот е за установяване на ценностно управление, а не да разделя, отрича и противопоставя хората в страната. За това на 26-ти март подкрепете ДПС с бюлетина номер 9 за спасението на България, за ДПС и за децата ни", заяви инж. Хасан Азис пред симпатизантите си.
Във Фотиново той бе придружен от Ердинч Хайрула, член на ЦОБ на ДПС, областният лидер на партията инж. Изет Шабан, кандидат-депутата от района Валентина Димитрова. Тук бяха още кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и председателят на Общинската структура на ДПС в Кирково д-р Ерджан Фърънджъ.
В Горно Прахово заедно със зам.-председателя на ДПС бяха Адлен Шевкед, трета в листата на ДПС в Кърджали, областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кмета на община Ардино Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.
За доброто настроение на присъстващите се погрижиха фолк звездата Есил Дюран и кралят на баладите Орхан Мурад. В центъра на Фотиново и Горно Прахово се извиха кръшни хора.
Гюнер ШЮКРИ
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи